گام فراکسیون محیط زیست برای حل معضل آلودگی هوا

کد خبر: ۳۵۱۷۷۹
| |
2320 بازدید
عضو هیئت رئیسه فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: اعضای فراکسیون محیط زیست مطالبی را در خصوص آلودگی هوا و راهکارهایی برای حل این موضوع جمع‌آوری کرده‌ و قرار است در جلسه‌‌ی مشترک با سازمان محیط زیست آن را به این سازمان ارائه کنند.

"کمال الدین پیرمؤذن" نماینده اردبیل، نمین و نیر در مجلس با اشاره به لزوم حل معضل آلودگی هوا اظهار داشت: با توجه به اینکه داشتن خاک، آب و هوای سالم از نیازهای به حق همه ملت ایران است و با توجه به اینکه ما همه ساله در فصل پاییز و زمستان شاهد گسترش آلودگی هوا هستیم، باید نسبت به این مهم اقدامات لازم را انجام دهیم.

وی افزود: همه ساله به جهت افزایش کشنده آلودگی هوا موج جدید بیماری سرطان در کشور به ویژه در هشت کلان شهر ایران آغاز می‌شود که این امر خسارات زیادی را برای کشورمان به همراه دارد.
عضو هیئت رئیسه فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به اینکه اعضای این فراکسیون مطالبی را در خصوص آلودگی هوا و راهکارهایی برای حل این موضوع جمع‌آوری کرده‌اند، تصریح کرد: قرار است جلسه‌ای با رئیس سازمان محیط زیست کشور در این خصوص داشته باشیم، چرا که هر ساله با آغاز موج جدید آلودگی هوا شاهد تعطیلی مدارس و ادارات و معضلات ناشی از این امر در کشور هستیم.
 
به گزارش  باشگاه خبرنگاران‌، نماینده مردم اردبیل در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در جلسه‌ای که با رئیس سازمان محیط زیست کشور داریم بتوانیم در جهت بهبود هوای کلان شهرها به ویژه تهران و سایر شهرهای صنعتی کشور اقدامات لازم را انجام دهیم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی