صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ابتکار سه‌شنبه آینده به مجلس می رود

کد خبر: ۳۵۱۴۹۶
| |
2481 بازدید

عضو هیات رئیسه فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس، از جلسه این فراکسیون با رئیس سازمان محیط زیست در روز سه‌شنبه هفته آتی خبر داد و گفت: با توجه به وضعیت بحرانی آلودگی هوای تهران، قرار است این مهم با اولویت بررسی شود.

کمال‌الدین پیرموذن در مورد جلسه فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست،‌ افزود: با توجه به اینکه وضعیت آلودگی هوای شهر تهران به مرز بحران رسیده بنابراین قرار است اعضای هیات رئیسه فراکسیون محیط زیست دیداری با ابتکار داشته باشند.

نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی،‌ ادامه داد: متاسفانه وضعیت آلودگی هوا در شرایط حادی قرار گرفته و همین امر مشکلات زیادی را برای شهروندان تهرانی به وجود آورده بنابراین فراکسیون محیط زیست درصدد است که با هماهنگی انجام شده روز سه‌شنبه( 30 مهر) ساعت 18 در محل سازمان محیط زیست جلسه‌ای را با معصومه ابتکار داشته باشد.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه انسان محور توسعه است و آب‌وهوای مطلوب حق‌ طبیعی هر فرد به شمار می‌رود،‌ اتصریح کرد: رسیدگی به بحث آلودگی هوا و بررسی این مهم از مسایل اولویت‌داری است که در صورت بی‌توجهی به آن بسیار خسارت بار و مشکل‌زا خواهد بود.

عضو هیات رئیسه فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی، گفت: ضرورت جذب هماهنگی‌های میان بخشی ارکان نظام در بحث آلودگی هوا از دیگر مسایلی است که در جلسه مذکور قرار است مورد بررسی قرار گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟