صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نشت بحران بدهی آمریکا به حوزه نفت

کد خبر: ۳۵۱۳۳۷
| |
7132 بازدید
 تعطیلی اداره اطلاعات انرژی آمریکا به دلیل بحران مالی اخیر این کشور باعث ناامیدی شدید فعالان بازار انرژی نسبت به بزرگترین بازار نفت جهان شده است.
 
به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، هفته آینده برای اولین بار از زمان شروع به کار اداره اطلاعات انرژی آمریکا در سال 1979 گزارش هفتگی این نهاد درباره تولید، مصرف و ذخایر نفتی آمریکا که دقیق‌ترین گزارش درباره بازار نفت جهانی بود منتشر نخواهد شد.
 
بحران مالی اخیر آمریکا باعث شده که بودجه این آژانس انرژی نهایتا به اتمام برسد و مجبور به تعطیلی شود.
 
آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا درباره ذخایر گاز طبیعی نیز که معمولا یک روز پس از گزارش این نهاد درباره نفت منتشر می‌شد منتشر نخواهد شد.
 
بر این اساس بزرگترین و شفاف‌ترین بازار نفتی جهان مبهم‌تر از بازار نفتی چین خواهد شد کشوری که در ماه سپتامبر به لحاظ واردات نفت از آمریکا سبقت گرفت.
 
اطلاعات نفتی چین تنها به وسیله آمار ماهانه نهادهای خارجی در زمینه تولید پالایشگاهی و تجارت نفتی این کشور مشخص می‌شود.
 
جان استوآرت تحلیلگر بازار انرژی گفت: بی شک ما در حال مبهم کردن این بازار هستیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟