صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کاظم جلالی:

مباحث کمیسیون امنیت نباید رسانه‌ای شود

کد خبر: ۳۵۱۱۱۳
| |
4704 بازدید

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به انتشار اظهار نظر محمدجواد ظریف درباره نتایج سفر به نیویورک در جلسه این کمیسیون گفت: نباید مطالبی که در این کمیسیون مطرح شده در فضای خارج از آن و رسانه ها منتشر شود.

کاظم جلالی در گفت‌وگو با تسنیم اظهار کرد: طرح و رسانه‌ای کردن مسائل سیاست خارجی و استفاده جناحی از آن اشتباه است.

وی در پاسخ به سئوالی درباره نرخ ارز با بیان اینکه نرخ ارز باید روال طبیعی خود را طی کند گفت: نباید فرآیند‌های سیاسی در نرخ ارز تاثیر‌گذار باشد.

جلالی افزود: اظهار‌نظرهای غیرکارشناسانه و عجولانه نیز در این رابط مردود است.

وی افزایش و کاهش مصنوعی قیمت ارز را نیز اشتباه دانست و خاطرنشان کرد: قیمت ارز باید در فضای بازار و داد و ستد اقتصادی به ثبات برسد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی به ایجاد فضای نشاط و امید در کشور و غیر اقتصادی بودن خرید ارز در شرایط کنونی اشاره کرد و افزود: هدف مردم از خرید و فروش ارز، اقتصادی است که در حال حاضر این کار به صرفه نیست و مردم اقدام به آن نمی‌کنند.

وی بر ادامه روند کنونی نرخ ارز تاکید و تصریح کرد: این روند می‌تواند در رسیدن به یک قیمت متعادل و نیز ثبات نرخ ارز موثر باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟