صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
باریج اسانس جایگزین شهرداری ارومیه شد

والیبال جام ورزش از 26 مهر آغاز می‌شود

کد خبر: ۳۵۰۷۹۰
| |
3576 بازدید
مسابقات جام ورزش با جایگزینی تیم باریج اسانس کاشان به جای تیم شهرداری ارومیه از 26 مهرماه در خانه والیبال آغاز می‌شود.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان هیئت والیبال استان تهران پیش از آغاز رقابت‌های سوپرلیگ والیبال نخستین دوره تورنمنت 4 جانبه‌ای را تحت عنوان جام ورزش همزمان با هفته ورزش در خانه والیبال تهران برگزار می‌کند.

در این دوره از مسابقات تیم‌های پیکان تهران، متین ورامین، باریج اسانس کاشان و آلومینیوم المهدی (عج) هرمزگان حضور خواهند داشت و به مدت 2 روز با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

این مسابقات از تاریخ 26 تا 28 مهرماه انجام می‌شود. در این دوره از رقابت‌ها بلیت فروشی انجام خواهد شد و با موافقت مسئولان رسانه ملی و شبکه ورزش مسابقات به صورت مستقیم پخش خواهد شد.

پیش از این قرار بود تیم شهرداری مسابقات در این بازی‌ها حضور یابد که به دلیل دلایل نامعلوم و انصراف این تیم، باریج اسانس کاشان جایگزین آذری‌ها شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟