صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مدرک جدید پرسپولیس علیه داور جنجالی

کد خبر: ۳۴۹۷۰۲
| |
7482 بازدید
مدیرعامل پرسپولیس در پرونده شکایت باشگاه از محسن قهرمانی یک شاهد جدید پیدا کرده است.
نامه، شکایت پرسپولیس از محسن قهرمانی و پرونده ای که در فدراسیون در حال پیگیری است همچنان به نتیجه نهایی ختم نشده است.
محمد علیبور رئیس ستاد رسیدگی به تخلفات فوتبال تاکید کرده که این پرونده بسیار بزرگ و حساس است و مشخص نیست چه زمانی تکلیف آن مشخص شود.
گفته می شود پرسپولیسی ها اسناد زیادی برای محکومیت محسن قهرمانی ارائه کرده اند که البته این داور نیز همه اتهامات را رد کرده است.
طبق پیگیری های خبرنگار نامه، محمد رویانیان در مورد این پرونده یک مدرک مستندجدید پیدا کرده است. وی با بررسی های خود به شخصی رسیده که اطلاعاتی در مورد تخلفات داور جنجالی دارد و حاضر شده علیه وی شهادت بدهد.
قرار است رویانیان این فرد را به مسئولان ستاد رسیدگی به تخلفات فوتبال معرفی کند و باید دید در نهایت چه حکمی برای قهرمانی صادر می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟