صحبت‌هایم را به علیپور و رئیس حراست انتقال دادم

مربی پرسپولیس به فدراسیون فوتبال رفت

کد خبر: ۳۴۹۶۷۷
| |
4960 بازدید
مربی تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز به فدراسیون فوتبال رفت و در مورد پرونده اختلاف علی دایی و محسن قهرمانی توضیحات لازم را به مسئولان ارائه کرد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، طبق هماهنگی‌های انجام شده قرار است ساعت 15 امروز در جلسه‌ای تکلیف پرونده محسن قهرمانی و علی دایی مشخص شود.

از همین رو ظهر امروز مولایی مربی بدنساز پرسپولیس به فدراسیون فوتبال فراخوانده شد و آخرین صحبت‌های خود را در مورد پرونده قهرمانی و دایی تشریح کرد.

 در این جلسه حجت الاسلام علیرضا علیپور دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات حرفه ای فوتبال ایران و رئیس حراست فدراسیون فوتبال حضور داشتند.

مولایی در این باره به فارس، گفت: من درباره این جلسه هیچ حرفی برای گفتن ندارم و تمام حرف‌هایم را به آقایان زدم. بهتر است از خود مسئولان درباره همه چیز سوال کنید.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی