صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مخالفت دايي با جدايي دو بازيکن پرسپوليس

کد خبر: ۳۴۹۵۸۳
| |
10314 بازدید
علي دايي اعلام کرد که فعلا موافق جدايي هيچ بازيکني از پرسپوليس نيست.

در حالي که روز گذشته خبر رسيد خيري که قرار بود بخشي از پول رضايتنامه محمدرضا خلعتبري از عجمان را پرداخت کند پيدا شده همچنان سر قرار خود با مديرعامل باشگاه پرسپوليس حاضر نمي شود تا کم کم مسئولان پرسپوليس را به فکر چاره اي بيندازد.

به گزارش فارس، با توجه به اينکه پرسپوليس چهار دروازه‌بان دارد به احتمال فراوان در نيم فصل يکي از اين دروازه بان ها به صورت قرضي از اين تيم جدا مي شوند. هدف دايي از اين کار اين است که دروازه‌بان‌هايش شرايط مسابقه را از دست ندهند. گفته مي‌شود اين دروازه‌بان رضا محمدي است.

خبر ديگر از سرخپوشان مربوط به رضا حقيقي و ميلاد غريبي است. اما علي دايي در گفت‌وگويي گفت: فعلا هيچ بازيکني از پرسپوليس جدا نخواهد شد و اگر در نيم‌فصل قرار بود اتفاقي بيفتد آن زمان اعلام خواهد کرد اما فعلا خبري در اين باره و موافقات کادر فني نيست.

خبر آخر از قرمز‌پوشان اينکه بالاخره پس از پيگيري‌هاي فراوان امروز مبلغي از سوي وزارت ورزش به حساب باشگاه پرسپوليس ريخته شد البته اين پول کمتر از آني است که به استقلالي‌ها داده شده و به همين دليل پرسپوليسي‌ها قرار است در اين باره با صالحي اميري سرپرست وزارت ورزش گفت‌وگو کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟