صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صحبت های مایلی علیه دایی خون خبرنگاران را به جوش آورد

کد خبر: ۳۴۹۱۷۱
| |
15280 بازدید
صحبت هایی که محمد مایلی کهن در نشست خبری بعد از بازی با پرسپولیس بر علیه علی دایی سرمربی پرسپولیس بر زبان آورد، باعث شد برخی خبرنگاران به او اعتراض کنند و همین موضوع سبب ایجاد جنجال و درگیری هایی در نشست خبری شد.

قانون آنلاین - بعد از نشست خبری علی دایی  در حالی که همه خبرنگاران منتطر صحبت های مایلی کهن بودند او در شروع صحبت های خود صحبت هایی را به زبان اورد که موجب اعتراض شدید خبرنگاران به او شد و این نشست به جنجال کشیده شد. صحبت هایی که محمد مایلی کهن در نشست خبری بعد از بازی با پرسپولیس بر علیه علی دایی سرمربی پرسپولیس بر زبان آورد، باعث شد برخی خبرنگاران به او اعتراض کنند و همین موضوع سبب ایجاد جنجال و درگیری هایی در نشست خبری شد. مایلی کهن در واکنش به خبرنگاری که از او در مورد علت حمله اش به دایی در حین بازی سوال پرسیده بود به او گفت : «تو حرف نزن. من سمت کسی حمله نکردم. فیلم بازی هست. »
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟