صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ماهاتیر محمد: لطفا ایرانیان مزاحم ما نشوند!

کد خبر: ۳۴۹۰۶۳
| |
62257 بازدید

ماهاتیر محمد از شیعیان ایرانی که به مالزی می‌روند خواست تا مزاحم آنها نشوند!

به گزارش خبرنگار ایسنا در مالزی، نخست وزیر پیشین مالزی در تازه‌ترین اظهار نظر در خصوص مذهب شیعه گفت: آموزه‌های شیعی نباید در مالزی رواج داشته باشد زیرا این امر می‌تواند به بروز تنش و دودستگی جامعه مسلمانان مالزی بیانجامد.

وی که در حال حاضر ریاست بنیاد جهانی صلح پردانا را بر عهده دارد، تصریح کرد: وجود همزمان آموزه‌های شیعی و سنی در یک کشور به طور معمول باعت به وجود آمدن دشمنی در میان مسلمانان می‌شود تا جائیکه جامعه را از بین می‌برد.

ماهاتیر محمد با تاکید براینکه "من نمی‌گویم که آنها اشتباه می‌کنند یا ما اشتباه می‌کنیم"، اظهار کرد: مسلمانان در مالزی زمانی همگی سنی بودند اما اکنون آموزه‌های شیعی در میان آنها رواج پیدا کرده است.

وی بیان کرد: ممکن است زمانی آنها دچار اختلاف شوند، مساجد جداگانه برای شیعیان و سنی‌ها داشته باشند و حتی همدیگر را بکشند. ما نمی‌خواهیم این اتفاقات بیافتد.

وی در خاتمه گفت: اگر در ایران ایرانیان می‌خواهند تا مذهب خود را دنبال کنند به خودشان مربوط است اما اگر آنها به مالزی می‌آیند لطفا مزاحم ما نشوند!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟