سوریه: بدون پیش شرط در ژنو 2 حاضر می‌شویم

کد خبر: ۳۴۸۸۰۴
| |
3925 بازدید
نخست وزیر سوریه شب گذشته اعلام کرد که کشورش بدون پیش شرط در نشست ژنو 2 حاضر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، وائل الحلقی شب گذشته در جمع کارآموزان یک کارگاه اطلاع رسانی که از سوی وزارت اطلاع رسانی سوریه ایجاد شده است گفت: سوریه بدون پیش شرط در نشست ژنو 2 شرکت می کند.

وی با بیان این مطلب افزود: سوریه آماده گفتگو با مخالفانی است که خواستار دخالت خارجی و گزینه نظامی بیگانه در امور داخلی کشور نبوده اند. از سوی دیگر عمران الزعبی وزیر اطلاع رسانی سوریه نیز حاضران در این نشست را در جریان آخرین اوضاع سیاسی و اقتصادی و نیز دستاوردهای ارتش سوریه در نبرد با افراد مسلح به ویژه در استان حلب قرار داد.

در همین راستا سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه بار دیگر بر ضرورت حضور نمایندگان تمامی طیف های مختلف سوریه در نشست ژنو 2 تاکید کرد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی