صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تياگو از پرسپوليس به فيفا شکايت کرد

کد خبر: ۳۴۸۵۵۸
| |
3111 بازدید
وکيل باشگاه پرسپوليس از شکايت هافبک پيشين و برزيلي اين تيم از سرخپوشان به فيفا خبر داد.

مصطفي شکري در واکنش به صحبت‌هاي وحيد هاشميان مبني بر اينکه باشگاه پرسپوليس 5 درصد ماليات قرارداد او را پرداخت نکرده، اظهار داشت: براساس قانون پرسپوليس و تمام باشگاه‌ها موظف هستند بعد از امضاي قرارداد با بازيکن و مربي 5 درصد از قراردادشان را براي ماليات مستقيم کسر و آن مبلغ را به اداره دارايي واريز کنند و فيش واريزي را به طرف قرارداد تحويل دهند. البته به تازگي 5 درصد به 3 درصد کاهش پيدا کرده اما اين مربوط به قراردادهاي قبلي نمي‌شود.

به گزارش تسنيم ، وي ادامه داد: از روال مالي اين مسئله خبري ندارم و فقط از نظر حقوقي در اين باره صحبت مي‌کنم. متاسفانه شاهد بوده‌ايم که اين اتفاقات بارها رخ داده اما مسئوليت آن به عهده باشگاه است. 

وکيل باشگاه پرسپوليس از شکايت جديدي عليه اين باشگاه به فيفا خبر داد و گفت: تياگو فراگا هافبک برزيلي و پيشين پرسپوليس از باشگاه پرسپوليس به دليل پرداخت نشدن مطالباتش به فيفا شکايت کرده و نامه فيفا در اين خصوص به دست ما رسيده است. مسئولان فدارسيون جهاني فوتبال از ما خواسته‌اند مستندات خودمان را در اين خصوص به آنها ارائه دهيم تا پرونده در دست بررسي قرار بگيرد. فعلا در همين حد اين پرونده پيش رفته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟