صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چندمین بار است که دولت آمریکا تعطیل می شود؟

کد خبر: ۳۴۸۵۰۱
| |
4652 بازدید

از دهه هفتاد میلادی تاکنون دولت آمریکا هفده بار به تعطیلی کشیده شده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر آنیا کُل خبرنگار کانال اول تلویزیون دولتی آلمان «آ.اِر.دِ» مستقر در تالار بورس فرانکفورت آلمان گزارش داد: پس از آنکه کنگره آمریکا نتوانست درخصوص افزایش سقف بدهی های حدود هفده هزار میلیارد دلاری دولت به اجماع برسد دولت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا هفدهمین تعطیلی دولت وقت آمریکا را به نام خود ثبت کرد. این وقفه مالی دولتی بدان معنا است که دولت آمریکا در اداره امور دولتی کشور دیگر پول بیشتری برای خرج کردن ندارد. در نتیجه ادارات تعطیل و کارمندان نیز به مرخصی اجباری فرستاده خواهند شد. از دهه هفتاد میلادی تا به امروز تاکنون هفده بار دولتهای وقت آمریکا بر اثر فقدان نقدینگی به تعطیلی کشیده شده اند. طولانی ترین زمان تعطیلی دولتهای آمریکا بیست و یک روز و مربوط به سال 1996 در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون بوده است. این مدت تعطیلی در آن زمان چهارصد میلیون دلار برای دولت کلینتون هزینه دربرداشت.

آنیا کُل با اشاره به اینکه این مبلغ پول زیادی برای بروز یک مناقشه در آمریکا است، افزود: به هر تقدیر زمان همچنان به جلو حرکت می کند و کنگره آمریکا باید تا هفدهم اکتبر امسال در مورد افزایش مجدد سقف دیون دولت تصمیم بگیرد. البته این نخستین باری نیست که آمریکا در خطر ناتوانی در پرداخت تعهدات مالی اش بسر می برد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟