صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پیشکسوت خیمه‌شب‌باز‌ی به کما رفت

کد خبر: ۳۴۸۳۵۶
| |
6629 بازدید
رضا خمسه‌ای هنرمند پیشکسوت خیمه‌شب‌بازی به کما رفته است.

به گزارش ایسنا این هنرمند که آخرین بازمانده از نسل قدیمی هنرمندان خیمه‌شب‌بازی ایران است از شامگاه ۸ مهر در بخش آی‌سی‌یوی بیمارستان فیروزآبادی بستری شده است.

به گفته یکی از نزدیکانش، رضا خمسه‌ای طی دو روز گذشته به کما رفته است. او نزدیک به سه ماه است که دچار بیماری آلزایمر شده و در یکی دو روز گذشته با افت شدید فشار خون روبرو شده است.

این هنرمند چند سال پیش نیز دچار بیماری شد و برای مدتی در بیمارستان بستری بود.

رضا خمسه‌ای متولد اسفند ۱۳۱۳ فرزند مرشد احمد خمسه‌ای، معروف‌ترین خیمه‌شب‌باز سال‌های نه چندان دور تهران است و تا سال‌ها همراه پدر خود در کافه شهرداری (تا‌تر شهر فعلی) و باغ گلستان به اجرای این نمایش سنتی مشغول بود.

 بعد از درگذشت مرشد احمد خمسه‌ای، وی فعالیت خیمه‌شب بازی را ادامه داد و بار‌ها به نمایندگی از ایران در جشنواره‌های مختلف جهانی نمایش عروسکی شرکت کرد.

خمسه‌ای با فیلم سینمایی «سفرمردان خاکستری» امیرشهاب رضویان وارد حرفه بازیگری سینما شد و پس از آن در دیگر فیلمهای این کارگردان به ایفای نقش پرداخت. بازی او در نقش مسئول آزمایشگاه ترک اعتیاد در فیلم «تهران ساعت هفت صبح» از کارهای به یاد ماندنی اوست.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی