صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نجات مصدومان حادثه ریزش ساختمان در بمبئی

مقامات هندی با اعلام خبر پایان یافتن عملیات جستجوی بازماندگان حادثه ریزش ساختمان در بمبئی، شمار تلفات این حادثه را 60 تن اعلام کردند.
کد خبر: ۳۴۷۹۱۰
| |
8612 بازدید
|
۱
مقامات هندی با اعلام خبر پایان یافتن عملیات جستجوی بازماندگان حادثه ریزش ساختمان در بمبئی، شمار تلفات این حادثه را 60 تن اعلام کردند.

به گزارش ایسنا،‌ بنا بر اعلام مقامات محلی بمبئی، نیروهای امداد توانسته‌اند در این عملیات دو روزه 33 نفر از سکنه این ساختمان را زنده از زیر آوار بیرون کشیدند.

این ساختمان پنج طبقه روز جمعه در شهر بمبئی ریزش کرد و این حادثه سومین مورد ریزش ساختمان طی شش ماه گذشته در این شهر بوده است. علت وقوع این حادثه در دست بررسی است.

به گفته نیروهای امداد و نجات آخرین بازمانده نجات یافته این حادثه مردی 50 ساله بود که بیش از 30 ساعت در میان آوار گیر افتاده بود اما به رغم تلاش پزشکان احتمال دارد او یکی از پاهایش را از دست بدهد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، در ماه آوریل امسال نیز دست‌کم 72 تن بر اثر ریزش یک ساختمان در بمبئی که به طور غیرقانونی ساخته شده بود، جان خود را از است دادند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
ظاهراً باید مسئولین کشور هند کلی وقت بذارن بررسی کنن تا ببینن مقصرین اصلی ریزش ساختمان چه کسانی هستن .بعد از چند ماه به این نتیجه برسن که میلگرد های استفاده شده در ساختمان هم چینی بوده و هم دست دوم! با اقتباس از حادٍه خونین اخیر اتوبان قم - تهران.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟