صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پورعرب بار ديگر در بيمارستان بستري شد

کد خبر: ۳۴۷۵۷۱
| |
19375 بازدید
|
۳
ابوالفضل پورعرب بازيگر سينما و تلويزيون كه مدتي است با بيماري سرطان دست و پنجه نرم مي كند، به دليل وخامت حال جسمي با وجود قرارداد براي بازي در فيلم «كلاشينكف» به كارگرداني سعيد سهيلي، در بيمارستان بستري شد.

«سعيد سهيلي» روز جمعه در گفت و گو با ايرنا افزود: ابوالفضل پورعرب مدتي است كه در بيمارستان بستري است كه اميدوارم بهبود يابد.

كارگردان فيلم «كلاشينكف» يادآور شد: پورعرب يكي از نقش هاي اصلي اين اثر سينمايي را دارد و اميدوارم با بهبود وي شاهد حضورش در اين اثر سينمايي باشيم.

سهيلي گفت: در صورتي كه پورعرب به اين فيلم نرسد مجبوريم بازيگر ديگري را جايگزين كنيم اما صميمانه اميدوارم بار ديگر شاهد حضور پورعرب در سينما و به خصوص ايفاي نقش اين بازيگر در فيلم «كلاشينكف» باشيم.

ابوالفضل پورعرب بازيگر سينماي ايرن كه مدتي است گرفتار بيماري سرطان شده است، زمستان سال گذشته در بيمارستان «بهمن» بستري شده بود، با بهبود نسبي شرايط جسمي قرارداد بازي در فيلم «كلاشينكف» به كارگرداني سعيد سهيلي را امضا كرد كه بار ديگر با عود كردن وضعيت بيماري در بيمارستان بستري شد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۳
alli
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۶
خدا این بازیگرخوب کشورمون وهمه مریضارو شفا بده.براش از صمیم قلب آرزوی سلامتی میکنم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۶
انشالله تمام بیماران سلامتی خود را باز یابند.
عباس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۶
با آرزوي سلامتي اين هنرمند....
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟