فرار عجیب قهرمانی از دست خبرنگاران!

کد خبر: ۳۴۷۲۳۸
| |
25210 بازدید
محسن قهرمانی پس از نشست خود با علیپور در فدراسیون فوتبال حاضر به پاسخگویی به سوالات خبرنگاران نشد.

به گزارش ایسنا، محسن قهرمانی که برای ارائه کردن مدارک خود به ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای از ساعاتی پیش در فدراسیون فوتبال حضور یافته بود، با لطایف‌الحیلی از دست خبرنگاران فرار کرد تا مجبور نشود رو در روی سوالات آن‌ها قرار بگیرد.

در حالی که از ظهر امروز (چهارشنبه) داور دیدار سپاهان و پرسپولیس برای ادای پاره‌ای توضیحات و ارائه مدارک به فدراسیون فوتبال رفته بود و به نظر می‌رسید جلسه طرفین هم ساعت 18 تمام شده اما محسن قهرمانی هر بار که از یکی از اتاق‌های فدراسیون خارج می‌شد با مشاهده خبرنگاران و دوربین‌های تلویزیونی از آن‌ها فرار کرده و به اتاق دیگری می‌رفت تا مجبور به پاسخگویی نشود.

این ماجرا چند بار تکرار شد تا اینکه یک دستگاه پژو پارس که یک خانم راننده آن بود به پارکینگ فدراسیون رفت و در بازگشت به سرعت از محل ساختمان فدراسیون خارج شد که طبق مشاهدات خبرنگاران حاضر در مقابل ساختمان فدراسیون، قهرمانی بر روی صندلی عقب خودرو دراز کشید و با انداختن پارچه‌ای بر روی خود در حالی که سعی می‌کرد خود را پنهان کند از آن محل دور شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی