صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رایزنی کنار رودخانه ای وزرای خارجه ایران وترکیه

کد خبر: ۳۴۶۸۲۵
| |
9127 بازدید

دیدار ظریف با احمد داوود اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه آخرین دیدار وزیر امور خارجه کشورمان در روز دوشنبه بود و طرفین آخرین وضعیت مناسبات و همکاری‌های بین دو کشور را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش ایسنا، ظریف در این دیدار با اشاره به سابقه روابط دو کشور، آمادگی ایران را برای گسترش و تقویت همکاری‌ها اعلام داشت.

وی با اشاره به ارتقاء سطح مبادلات دو کشور از دو میلیارد دلار به 25 میلیارد دلار در سال، از تبادل هیأت‌های بلندپایه در جهت افزایش بیش از پیش حجم تجاری و اقتصادی دو کشور استقبال کرد.

در این دیدار همچنین درباره آخرین تحولات منطقه بویژه سوریه رایزنی شد.

پس از این دیدار ظریف و داوود اوغلو در دیداری خصوصی در کنار رودخانه هادسن که جنب سازمان ملل قرار دارد ساعتی با یکدیگر قدم زدند و به رایزنی پرداختند.

رایزنی کنار رودخانه ای وزرای خارجه ایران وترکیه


رایزنی کنار رودخانه ای وزرای خارجه ایران وترکیه

این گفت‌وگوها مورد توجه رسانه‌ها و تصویربرداران شبکه‌های مختلف دنیا قرار گرفته بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟