واکنش سردار جزایری به پیشنهادات آمریکا

کد خبر: ۳۴۶۷۰۰
| |
16808 بازدید
معاون ستاد کل نیروهای مسلح گفت: آمریکا نمی‌تواند از خصلت‌های استکباری خود رها شود و باید با نگاه بدبینانه به پینشهادات آنها نگریست.

به گزارش فارس، سردار سید مسعود جزایری معاون ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به موضوعات مطرح شده درباره مذاکره ایران و آمریکا گفت: آمریکا در عمل نشان داده که از خصلت‌های استکباری و سلطه‌گری نمی‌تواند رها شود.

جزایری اضافه کرد: باید با نگاه بدبینانه به آمریکا نگاه کرد و هر گونه خوش‌بینی در برخورد به پیشنهادات و تبلیغات آمریکا در سیاست کلان ایران مردود تلقی می‌شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی