صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
راهکارهایتان را برای خصوصی‌سازی اعلام کنید/ قرمزپوشان به دنبال کارشناس

دستور جدید سرپرست وزارت ورزش به هیئت مدیره پرسپولیس

کد خبر: ۳۴۶۵۰۸
| |
5761 بازدید
سرپرست وزارت ورزش و جوانان به هیئت مدیره پرسپولیس ابلاغ کرد که راهکارهای خود را برای خصوصی‌سازی پرسپولیس اعلام کنند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس شب گذشته با صالحی امیری سرپرست وزارت ورزش دیدار کردند. پس از این جلسه و جمع‌بندی‌های انجام شده سیدرضا صالحی امیری به پرسپولیسی‌ها اعلام کرده تا 5 راهکار خود را برای خصوصی‌سازی و ایستادن پرسپولیس روی پای خودش به صورت مکتوب نوشته و آن را برای بررسی به وزارت ورزش ارسال کنند.

از همین رو پرسپولیسی‌ها با چند کارشناس و متخصص زبده وارد مذاکره شدند تا بتوانند در قالب یک برنامه مکتوب این موضوع را به صورت کتبی و با فاکتورهای بین‌المللی به سرپرست وزارت ورزش و باشگاه پرسپولیس اعلام کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟