شکست شاگردان قطبي مقابل صدرنشين
کد خبر: ۳۴۶۲۷۰
| | 2859 بازدید
تيم فوتبال شيميزو اسپالس در ديداري خارج از خانه مقابل يوکوهاما مارينوس، صدرنشين جيليگ تن به شکست داد.
در بيستوششمين هفته مسابقات فوتبال ليگ حرفهاي ژاپن موسوم به جيليگ بعدازظهر امروز (شنبه) تيم فوتبال شيميزو اسپالس به سرمربيگري افشين قطبي ميهمان يوکوهاما مارينوس بود.
به گزارش فارس، شيميزو که روند رو به رشدي را طي ميکرد و در 3 ديدار اخير خود به 3 پيروزي متوالي دست يافته بود در اين بازي با نتيجه يک بر صفر مغلوب يوکوهاماي صدرنشين شد. تنها گل اين ديدار را شونسوکه ناکامورا در دقيقه 4 بازي وارد دروازه نارنجيپوشان شيميزو کرد تا صدرنشيني تيمش را استحکام ببخشد.
پس از گذشت 25 هفته از رقابتهاي جيليگ شاگردان افشين قطبي 10 پيروزي، 5 تساوي و 11 شکست در کارنامهشان به ثبت رسيده است. شيميزو اسپالس با اين شکست 35 امتيازي باقي ماند و در جايگاه سيزدهم جدول ردهبندي 18 تيمي جيليگ قرار گرفت.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


