صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حل مشکل مدارس پلمپ شده در تهران

کد خبر: ۳۴۵۷۹۸
| |
4936 بازدید

مدیرکل آموزش‌ و پرورش شهر تهران از رفع مشکل 45 مدرسه استیجاری شهر تهران با توافق مالکان آنها خبر داد.

سید علی یزدیخواه در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت : بیش از 45 مدرسه در شهر تهران تابستان امسال بعلت به توافق نرسیدن با مالکان آنها در آستانه پلمپ شدن قرار گرفت و برخی از آنها نیز پلمپ شد.

وی افزود : با برگزاری جلسات متعدد با مالکان این مدارس و پرداخت ملک معوض به آنها ، مشکل42 مدرسه استیجاری برطرف شده و با مالکان آنها برای خرید یا اجاره به توافق رسیده ایم.

وی خاطر نشان کرد : در حال گفتگو با مالکان 3 مدرسه دیگر هستیم تا مشکل پلمپ شدن آنها تا شنبه هفته آینده حل شود.

یزدیخواه تاکید کرد : برای تحصیل دانش آموزان این 3 مدرسه ، مدارس دیگری در کنار آنها در نظر گرفته ایم تا دانش آموزان و خانواده های آنها مشکلی برای تحصیل فرزندان خود نداشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه امسال یک میلیون و 80 هزار دانش‌آموز سال تحصیلی جدید را در تهران آغاز خواهند کرد، گفت: این دانش‌آموزان در 4500 مدرسه دولتی و غیردولتی بهار تعلیم و تربیت را آغاز می‌کنند.

یزدیخواه از صدور کامپیوتری ابلاغ معلمان تهرانی خبر داد و گفت: ساماندهی مدارس به اتمام رسیده و 350 مدرسه ابتدایی به صورت 2 دوره مجزای ابتدایی فعالیت خواهند داشت، ضمن آنکه تعداد مدارس هوشمند نیز افزایش یافته است.

یزدیخواه ادامه داد: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که بین آموزش و پرورش و تعاونی مصرف فرهنگیان صورت گرفته است ، تعاونی‌های مصرف می‌توانند با همکاری بانک‌ها به منظور هوشمندسازی مدارس پایتخت وام پرداخت کنند که این تسهیلات در اقساط دو ساله از مدارس دریافت خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟