دستگيري 24 عامل تهيه فيلم مستهجن از كودكان
24 يوناني به اتهام تهيه فيلمهاي مستهجن از كودكان به دست پليس اين كشور بازداشت شدند.
به گزارش فارس، اين افراد در جريان عمليات غافلگيرانه پليس يونان در سرتاسر اين كشور بازداشت شده و در این بباره باید گفت که هفت شهر بزرگ يونان از جمله آتن، تسالونيكي و پاترا هدف اين عمليات بودهاند.
پليس يونان در آغاز، سرنخ ماجرا را از پليس بينالملل لندن گرفته و تحقيقات سه ماهه بينالمللي را آغاز كرده بود. در جريان اين تحقيقات، پليس يونان موفق به شناسايي 137 كاربر اينترنت شده بود كه در توليد، فروش و خريد فيلمهاي مستهجن كودكان در اينترنت سهم داشتهاند.
به گزارش «سي.ان.ان»، پليس موفق به شناسايي و دستگيري 24 نفر از اين افراد شده است. مقامات همچنين در جريان اين عمليات موفق به توقيف 28 ديسك سخت كامپيوتري، هشت لپ تاپ و 28 هزار گيگا بايت اطلاعات ديجيتالي روي دي وي دي شدهاند.
در ميان قربانيان موجود در اطلاعات رايانهها، يك نوزاد شش ماهه نيز دیده شده كه دستانش از پشت بسته شده است.



