صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله به پرسنل اورژانس در قائمشهر!

کد خبر: ۳۴۴۱۱۹
| |
17574 بازدید

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی مازندران از ضرب و شتم پرسنل اورژانس ۱۱۵ استان، توسط افراد ناشناس خبر داد و گفت: علت واقعی ماجرا در دست بررسی است.

به گزارش ایسنا، دکتر فرزاد بزرگی با اشاره به ضرب و شتم پرسنل اورژانس ۱۱۵ استان، توسط افراد ناشناس خبر داد و گفت: علت واقعی ماجرا در دست بررسی است.

وی ادامه‌داد: این اتفاق در ساعت ۲۳ روز۱۶شهریورماه در شهرستان قائمشهر رخ داد.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی مازندران با بیان اینکه تکنیسین‌های اورژانس ۱۱۵ شهرستان قائمشهر، حین بازگشت از ماموریت، زمان توقف در یک چهارراه متوجه راکبان موتوری شدند که به سمت آمبولانس حمله کرده و با فحاشی و توهین قصد وارد آوردن خسارت به آمبولانس را داشتند، ادامه‌داد: پرسنل به دنبال مشاهده صحنه پس از اطلاع وضعیت به مرکز پیام، از آمبولانس پیاده شده و در حال آرام‌کردن افراد و جویاشدن علت بودند که با حمله ضاربان موتورسوار و همراه آنان که سوار ماشین بودند، مواجه شدند.

بزرگی تصریح‌کرد: سرنشینان یکی از ماشین‌ها، حامل سلاح‌سرد از جمله چاقو و قمه بود که یکی از پرسنل اورژانس مورد جراحت توسط چاقو قرارگرفت و به بیمارستان منتقل شد.

وی با اعلام اینکه مردم حاضر در صحنه با ۱۱۰تماس گرفت و برای کمک به پرسنل اورژانس به صحنه آمدند و مانع ادامه ضرب وشتم ضاربان شدند، افزود: با رسیدن پلیس۱۱۰ افراد حمله‌کننده متواری شدند.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی مازندران ادامه‌داد: با توجه به مجاورت محل حادثه با ساختمان فرمانداری و وجود تصاویر ثبت شده، پرسنل اورژانس درحال انجام اقدامات قانونی بوده و خواستار رسیدگی قانونی به موضوع هستند.

بزرگی افزود: ظاهرا این اتفاق برای تسویه‌حساب با اورژانس ۱۱۵ صورت گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟