نشت آمونیاک هزاران ماهی را مسموم کرد

کد خبر: ۳۴۳۳۵۷
| |
2273 بازدید

مقامات زیست محیطی چین از نشت مواد سمی به داخل رودخانه‌ای در این کشور و تلف شدن چندین هزار ماهی خبر دادند.

به گزارش ایسنا، مقامات چینی اعلام کردند: نشت آمونیاک از یک کارخانه شیمیایی به داخل رودخانه‌ای در استان «هوبئی» به مسمومیت تعدادی از ماهی‌های این رودخانه و تلف شدن آن‌ها منجر شد.

اداره حفاظت از محیط زیست استان «هوبئی» در گزارشی اعلام کرد: بررسی‌های آزمایشگاهی روی فاضلاب‌ خروجی این کارخانه نشان می‌دهد که میزان آمونیاک آن بیش از حد مجاز بوده‌ است.

در پی نشت آمونیاک به داخل آب این رودخانه، ماهی‌های موجود در آن مسموم شده و لاشه‌های این حیوانات سطح آب را فرا گرفت. همچنین وقوع این حادثه بر امرار معاش ساکنان این منطقه که از صید ماهی است، تاثیر گذاشته‌ است.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه گاردین، طبق گزارش اداره محیط زیست استان «هوبئی»، حدود 100 هزار کیلوگرم لاشه ماهی از سطح این رودخانه جمع‌آوری شده اما تعداد دقیق ماهی‌ها اعلام نشده‌ است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی