صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
هاشمی:

بُعد جغرافیایی تأثیری در نگاه سیاسی مردم ندارد

کد خبر: ۳۴۲۷۴۰
| |
3131 بازدید

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حضور مردم از سراسر ایران در انتخابات ریاست جمهوری اخیر، گفت که این حضور ثابت کرد که بُعد جغرافیایی تأثیری در نگاه سیاسی مردم ایران ندارد.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در سفر اخیر به استان مازندران، روز دوشنبه یازدهم شهریور ماه در جمع مردم روستای دلیر از توابع بخش مرزن‌آباد شهرستان چالوس که با اطلاع از حضور ایشان در منطقه، در مسجد اجتماع کرده بودند، با تشکر از مهمان‌نوازی مردم خونگرم، شجاع، ساده و صمیمی منطقه، به مشکلات رفت‌و‌آمد و کمبودهای یک زندگی خوب اجتماعی اشاره کرد و گفت: حضور شما در انتخابات اخیر ثابت کرد که دوری جغرافیایی هیچ تأثیری در نگاه سیاسی مردم ایران ندارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تسلیت شهادت امام صادق(ع)، ظلم 250 ساله به ائمه و همچنین رشد و توسعه معارف شیعه در غرب و شمال آفریقا، شامات، عراق، یمن و ایران را نشانه حقانیت مکتب اهل بیت(ع) دانست و اظهار کرد: امیدوارم با ظهور امام زمان(عج) حق مظلومان عالم از ظالمان گرفته شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام وجود بقاع امامزادگان در ایران بویژه در استان مازندران و تشکیل حکومت‌های شیعی در این مناطق را به خاطر علاقه مردم طبرستان به پیروان و فرزندان علی‌ابن‌ابیطالب(ع) خواند و افزود: علویان و مرعشیان طبرستان مدافعان اندیشه‌های شیعیان در ایران بودند.

بر اساس این گزارش، در آغاز این دیدار یکی از روحانیون محلی روستای دلیر با خیرمقدم به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و هیأت همراه، به خدمات وی در طول انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: نام هاشمی با تاریخ ایران عجین شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟