صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چیت چیان: برای حفظ دریاچه ارومیه سد هم خراب می‌کنیم

کد خبر: ۳۴۲۶۳۴
| |
2907 بازدید
 وزیر نیرو از تخریب سد در حوضه دریاچه ارومیه در صورت نیاز خبر داد.

حمید چیت‌چیان در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر این‌که شرایط دریاچه ارومیه در کارگروه تشکیل شده بررسی می‌شود، گفت: ان‌شاءالله پس ازدو ماه نتایج بررسی‌ها را به دولت و مردم ارائه می‌کنیم.

وی با تاکید بر این‌که مساله دریاچه ارومیه پیچیده است، در مورد تخریب سد در آن حوضه در صورت لزوم برای احیای دریاچه تصریح کرد:‌ اگر قرار باشد سدی را تخریب کنیم تا دریاچه ارومیه نجات پیدا کند از این کار ابایی نخواهیم داشت اما فعلا این کار در برنامه ما نیست.

وزیر نیرو همچنین تاکید کرد: ممکن است برای نجات دریاچه ارومیه نیازمند تخریب سدها نباشیم بلکه بتوانیم میزان آبی که از سدها باید به سمت دریاچه ارومیه روان شود را تنظیم کنیم.

چیت‌چیان در پایان خاطرنشان کرد: اگر از نظر فنی واقتصادی به این نتیجه برسیم که لازمه نجات دریاچه تخریب یک سد است این کار را انجام می‌دهیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟