صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دفتر هاشمی فیلم سخنرانی‌ وی را پخش کند

کد خبر: ۳۴۲۴۸۵
| |
24601 بازدید

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس از دفتر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی خواست تا برای روشن شدن موضوع و اثبات ادعایش فیلم سخنرانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره سوریه را منتشر کند.

منصور حقیقت‌پور نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به اخبار برخی سایت‌ها درباره اظهارات هاشمی رفسنجانی علیه دولت سوریه در جمع مردم سوادکوه، گفت: آقای هاشمی فردی باتجربه، پخته و فهمیده است و بعید است علیه دولت سوریه سخن گفته باشد.
 
وی با بیان اینکه، قطعا این تروریست‌ها هستند که از سلاح شیمیایی علیه دولت و مردم سوریه استفاده کرده‌اند، اظهار داشت: با توجه به شناختی که از آقای هاشمی داریم بعید می‌دانم ایشان چنین اشتباه بزرگی مرتکب شده و دولت اسد را به استفاده از سلاح شیمیایی متهم کرده باشند.
 
حقیقت‌پور همچنین با اشاره به عدم انتشار این سخنان در سایت مجمع تشخیص گفت: بهتر است برای روشن شدن موضوع، دفتر آقای هاشمی فیلم سخنرانی ایشان را پخش کند تا همه چیز ثابت شود.
 
به گزارش فارس، برخی سایت‌های خبری (ازجمله سایتهای نزدیک به هاشمی) با انتشار سخنان وی در جمع مردم شیرگاه سوادکوه مازندران، به نقل از رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام آورده‌اند: «مردم سوریه در این 2سال آسیب‌های فراوانی دیده‌اند، زندان ها مالامال از مردم است و دیگر ورزشگاه ها را بدل به زندان کرده اند، بیش از 100 هزار نفر کشته و میلیون ها آواره وضعیت اسفبار سوریه را بیش از پیش نمایان می‌کند.»
 
بنا بر اعلام این سایتها، هاشمی با متهم کردن دولت سوریه به استفاده از سلاح های شیمیایی گفته است: «مردم از طرف حکومت خودشان مورد حمله شیمیایی واقع شده اند و حالا هم باید منتظر حمله خارجی ها باشند.»
 
این در حالیست که این سخنان در متن سخنان منتشر شده در سایت هاشمی رفسنجانی به چشم نمی‌خورد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟