صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تدریس اسلام در یکی از کلیساهای آمریکا

کد خبر: ۳۴۲۲۵۴
| |
4713 بازدید

کلیسایی در آمریکا به منظور آشنایی بهتر مردم با چهره واقعی دین اسلام اقدام به تدریس دروس آشنایی با اسلام کرده است.
 
به گزارش خبرگزاری رسا، کلیسای شهر فارمینگتون در ایالت نیومکزیکو آمریکا اقدام به تدریس دروس آشنایی با اسلام کرده تا مردم این شهر را بیشتر با چهره واقعی دین اسلام آشنا کند.
 
دروس آشنایی با اسلام که "اسلام و مسیحیت: مشترکات بسیار اما دور از یکدیگر" نام دارد 10هفته به طول می انجامد و هدف از آن آشنا ساختن مردم شهر فارمینگتون با اسلام است.
 
دوره آشنایی با اسلام که با تاکید بر مشترکات بی شمار دو دین اسلام و مسیحیت طراحی شده است از روز 4 سپتامبر در کلیسای فارمینگتون آغاز می شود تا به گفته مقامات این کلیسا پلی برای ارتباط بیشتر میان مسیحیان و مسلمانان باشد.
 
گلن پریکا از مقامات کلیسای فارمینگتون می گوید که مسیحیان شرکت کننده در این کلاس ها احتمالا از دانستن این مساله که مسلمانان نیز مانند مسیحیان و یهودیان حضرت ابراهیم (ع) را یکی از پیامبران بزرگ می دانند، تعجب خواهند کرد.
 
وی گفت: اسلام همچنین حضرت مسیح (ع) را نیز یک پیامبر دانسته و به او احترام می گذارد.
 
عضو کلیسای شهر فارمینگتون در ایالت نیومکزیکو آمریکا افزود که هر دو دین اسلام و مسیحیت به دنبال ایجاد صلح بوده و اظهار امیدواری کرد که تدریس اسلام در کلیسا به نزدیک تر شدن مسیحیان و مسلمانان به صلح کمک کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟