صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توزیع کتابچه شناسایی مسلمانان افراطی

کد خبر: ۳۴۱۵۳۶
| |
3922 بازدید

تشکیلات امنیتی وزارت کشور اسپانیا در اقدامی که ممکن است با واکنش جامعه مسلمانان این کشور و نیز کشورهای اسلامی روبرو شود، کتابچه ای با عنوان شناخت مسلمانان افراطی برای شناسایی و تحت تعقیب قرار دادن آنها بین نیروهای پلیس منتشر و توزیع کرده است.

به گزارش عصر ایران پلیس اسپانیا برای اجرای مرحله نخست این طرح شهر بارسلونا را انتخاب کرده است و هشدار داده است منطقه خودمختار کاتالونیا اسپانیا در سال های گذشته تبدیل به مرکز فعالیت گروه های افراطی مسلمان شده است.

بنا به ادعای وزارت کشور اسپانیااین اقدام به منظور مقابله با تهدیدات تروریستی و مبارزه با فعالیت های افراد و شبکه های افراطی انجام می شود.

در این کتابچه در توصیف مسلمانان افراطی آمده است:" مسلمانان افراطی غالبا بین 5 تا 10 سانتی متر ریش می گذارند، شلوارهای تنگ نمی پوشند و بیشتر از شلوارهای گشاد استفاده می کنند، محل کارشان را ترجیح می دهند دور از مشروب فروشی ها دایر کنند، فرزندانشان در مدارس از شرکت در ورزش هایی چون ژیمناستیک خودداری می کنند، با جمعه غیر مسلمان دوستی نمی کنند و بیشتر ارتباطاتشان بین خودشان است."

سازمان های بین المللی حقوق بشر این اقدام وزارت کشور اسپانیا را محکوم کرده و اعلام کرده اند این اقدام ممکن است به رسمیت بخشیدن به تبعیض بینم شهروندان مسلمان و دیگر شهروندان اسپانیا بینجامد.

ماموران سازمان های امنیتی اسپانیا متهم شده اند با شهروندان اسپانیایی مسلمان تبعیض آمیز رفتار کرده و سخت گیری های زیادی در حق آنها اعمال می کنند.

در موارد مشابه در گذشته ماموران امنیتی اسپانیا با افرادی که خواهان دریافت تابعیت اسپانیایی اند مصاحبه کرده و از آنها درباره باورهای مذهبی شان و اینکه آیا به مسجد می روند و نماز می خوانند یا نه؟ سوال می کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟