صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

کد خبر: ۳۴۱۴۹۸
| |
3854 بازدید
تمرين امروز پرسپوليس در شرايطي برگزار شد که محمد نوري و نوروزي نيز پا به توپ شدند.

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 18:00 امروز در ورزشگاه درفشي‌فر دنبال شد. در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس به مرور کارهاي تاکتيکي و در پايان فوتبال پرداختند. به گزارش فارس، علي دايي نيز بارها ترکيب پرسپوليس را به هم زد و افراد جديدي را در ترکيب اصلي قرار داد.

*محمد نوري و نوروزي بدون مشکل در تمرين امروز حضور پيدا کرده بودند.

*شوت‌زني‌هاي حقيقي و نيلسون به يکديگر در نوع خود بسيار جالب بود.

*يکي از نکات تمرين امروز اين بود که يک هوادار که دارنده مدرک ليسانس و به دو زبان ترکي و انگليسي مسلط بود در نامه‌اي از دايي خواست تا او را به عنوان يکي از ليدرهاي پرسپوليس انتخاب کند که اين موضوع در نوع خود جالب بود.

*تمرين امروز در شرايطي برگزار شد که علي دايي خودش بيشتر امور را بر عهده گرفته بود و پس از آناليز فيلم بازي‌هاي فولاد به دقت آنها را توسط بازيکنان در زمين پياده مي‌کرد. مهرداد پولادي در تمرين امروز غايب بود.

*حقيقي و نليسون بيشتر در فوتبال گروهي بودند اما رضا محمدي اختصاصي با غلامپور تمرين مي‌کرد.

*در پايان تمرين غلامپور با کاشتن توپ‌هاي مختلف شروع به زدن شوت به سمت دروازه کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟