صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نود و آيينه‏ای که شکستنش خطاست

کد خبر: ۳۴۱۲۱
| |
2285 بازدید

تحريم برنامه پرمخاطب 90 از سوي متوليان فوتبال، يکي از فاجعه آميزترين اخبار در محافل ورزشي کشور است.

به نوشته ابتکار، در واقع آنچه در باور مردم ورزش دوست به وجود آمده اين است که فدراسيون فوتبال با اين اشتباه خدشه اي بزرگ را به پيکره فوتبال وارد کرد.

اگر بخواهيم ابعاد گوناگون اين اتفاق را بررسي کنيم بايد به تاريخ نه چندان دوري برگرديم که آقاي عادل فردوسي پور در برنامه 90 با به چالش کشيدن اتفاقات اخير فوتبال و دخالت هاي نابجاي سازمان تربيت بدني، عملا راه پاسخ منطقي و اصولي را برآقاي آخوندي مسئول روابط عمومي و سخنگوي سازمان تربيت بدني که خود و دستگاه متبوعش را خدمتگزار معرفي مي کرد بست.

ايشان وقتي به جاي پاسخ صريح، منطقي و مستدل به آقاي فردوسي پور، از عبارت «همين مردم به دولت نهم راي دادند» استفاده کرد، نشان داد تا چه اندازه از قضاياي فوتبال و به طور کلي ورزش، به دور است. سياسي کردن برنامه اي که هدف و رسالتش سال هاست ورزش است، چه توجيه اي مي تواند داشته باشد؟

موضع غلط فدراسيون فوتبال نوعي انحراف در ورزش است که خوشبختانه اين امر با هوشياري مسئول کميته ورزش در مجلس شوراي اسلا مي که صراحتا گفت: «برنامه 90 بايد با همان جديت به کار خود ادامه دهد» به نوعي قوت قلبي براي اهل نظر و روشن دلان عرصه هاي خبر است. آقاي کفاشيان رئيس فدراسيون در مصاحبه اي اخيرا اعلام کرده « تحريم 90 تصميم خودم بود نه تصميم سازمان» اين گفته آقاي کفاشيان خود عذر بدتر از گناه است.

به ايشان توصيه مي کنیم، به جاي آنکه تمرکز خودرا درگير حاشيه هاي کاذب ورزش کنند، بيشتر به کيفيت پيشبرد اهداف و برنامه هاي فوتبال بپردازند.

فدراسيون فوتبال بايد به عنوان يک مرجع حاشيه گريز در فوتبال عمل کند، نه آنکه خود ابزاري باشد در جهت مخاصمات و اهداف شخصي عده اي چرا که اين حاشيه ها و استفاده هاي ابزاري گذراست و آنچه در اذهان مردم باقي مي ماند همان صداقت ها و رفتارهاي درست است.

حتي انتقادي ترين افراد که همواره برنامه 90 را با توجه به منافع خودشان به چالش مي کشيدند، هيچ گاه تاثير هدايتي و راهبردي اين برنامه را نقض نکردند، ضمن اينکه قرار نيست هميشه خوبي ها را گفت و نسبت به کاستي ها بي توجه بود و ساکت ماند.

آقاي کفاشيان حتما فراموش نکرده اند که همين برنامه 90 بودکه بسياري از مخاصمات و کج روي هاي موجود در فوتبال را مهار مي کرد وبا ميانجيگري به پايان خوش مي رساند.

آنجا که افسار مديريت از دست مديران به اصطلا ح همه فن حريف (البته به زعم خودشان) خارج مي شد، همين آقاي فردوسي پور و برنامه 90 بود که با حضور به موقع خود افکار عمومي را در راستاي اهداف و مصالح نظام هدايت مي کرد، حالا چگونه است اين برنامه، يک شبه به يک اختاپوس در عرصه اطلاع رساني تبديل شده است؟!

برنامه 90 که به جرات يکي از پرطرفدار و پربيننده ترين برنامه هاي تلويزيوني کشور است، بارها حجت خود را هم به مردم و هم به مسئولا ن ثابت کرده است و اين آنقدر بديهي است که اصلا نيازي به توضيح اضافي ندارد.

اميدواريم در کشور ما اين فرهنگ باور مسئولا ن باشد که انتقاد، بار نيست بلکه بال است، بالي براي توسعه.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار