صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار کمیته‌انضباطی به گزارشگران فوتبال

کد خبر: ۳۴۰۹۶۶
| |
4742 بازدید
از دوستان گزارشگر می‌خواهم که در گزارش‌های خود برخی الفاظ را به کار نبرند یا مطالبی که باعث تنش و تشنج در ورزشگاه‌ها می‌شود خودداری کند
قانون - متلک‌هایی که گزارشگران فوتبال در ورزشگاه‌ها به تیم‌ها می‌اندازند گاهی باعث دردسرشان می‌شود و صدای هواداران تیم‌ها و حتی مسوولان را درمی‌آورد. آخرین نمونه از این دست به واکنش مسوولان ورزشگاه تختی به گزارش علیفر مربوط می‌شود. اکنون کمیته انضباطی به گزارشگران فوتبال هشدار داده مراقب نحوه گزارش کردن خود و جمله‌هایی که به کار می‌برند باشند.

 حسن‌زاده در این راستا گفته: «از دوستان گزارشگر می‌خواهم که در گزارش‌های خود برخی الفاظ را به کار نبرند یا مطالبی که باعث تنش و تشنج در ورزشگاه‌ها می‌شود خودداری کند زیرا مطالبی که آنها در گزارش‌های تلویزیونی بیان می‌کنند بلافاصله از طریق موبایل به تماشاگران در ورزشگاه منتقل می‌شود و همین مسئله باعث تنش و تشنج در ورزشگاه می‌شود. از آنها خواهش می‌کنم به حواشی غیرمفید که دردی از فوتبال را درمان نمی‌کند، نپردازند. بیان برخی مطالب در مورد برخی بازیکنان که مثلا از تیمی به تیم دیگر رفته‌اند باعث تنش می‌شود و شخم زدن حواشی گذشته و بیان آنها هیچ کمکی به فوتبال نمی‌کند. از گزارشگران محترم هم می‌خواهم این موارد را رعایت کنند.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟