تشکیل شورای امر به‌معروف در ریاست جمهوری

بنا بر این گزارش، تاکنون نزدیک به 90 شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات دولتی با هدف گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر با محوریت تذکر لسانی تشکیل شده است.
کد خبر: ۳۴۰۶
| |
4184 بازدید
شورای امر به معروف و نهی از منکر نهاد ریاست جمهوری با حضور حجت الاسلام جواد صادق زاده معاونت ادارات و کارخانجات ستاد احیاء و اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر نهاد ریاست جمهوری تشکیل شد.

به گزارش سایت اطلاع رسانی ستاد احیاء، حجت الاسلام جواد صادق زاده در این نشست با اشاره به تعامل وزارت خانه ها و سازمانها برای فعال سازی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ، از تشکیل شورا در این نهاد اعلام خرسندی کرد و خواستار گسترش شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات شد.

بنا بر این گزارش، تاکنون نزدیک به 90 شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات دولتی با هدف گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر با محوریت تذکر لسانی تشکیل شده است.

اعضای این شوراها را مدیران ارشد دستگاه های دولتی مرتبط تشکیل می دهند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی