صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دلتنگی مقام صهیونیستی برای مبارک

کد خبر: ۳۴۰۰۱۵
| |
2809 بازدید

وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی و عضو پارلمان این رژیم در نامه‌ای به مبارک برای وی اظهار دلتنگی کرد و گفت که مشتاق دیدار وی است!

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه یدیعوت آحارونوت، بنیامین بن الیعازر، عضو کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) و وزیر جنگ اسبق این رژیم که سابقه دوستی دیرین با حسنی مبارک، دیکتاتور مصر دارد، در واکنش به اعلام حکم آزادی وی ابراز امیدواری کرد که بتواند بزودی مبارک را ببیند.

وی گفت: از صدور حکم آزادی مبارک شگفت زده نشدم چرا که این مساله قابل پیش بینی بود.

الیعازر همچنین تاکید کرد: اگر بخواهیم مبارک را با محمد مرسی مقایسه کنیم این مقایسه برای مبارک ظالمانه خواهد بود. چرا که شاهد آن هستیم که طی دو روز گذشته دست کم 25 نیروی امنیت مرکزی مصری کشته شده‌اند.

وی در ادامه افزود: مبارک نقش بسیار مهمی در تثبیت امنیت در مصر و منطقه طی 30 سال حکومتش ایفا کرد و اگر یک فرد چند اشتباه کند نمی‌توان دستاوردهای وی را نادیده گرفت!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟