فتوای عجیب برای "شپش" در محاسن مردان!

کد خبر: ۳۳۹۹۴۶
| |
29162 بازدید
|
مشرق نوشت:

تاکنون فتواهای عجیب و غریبی از سوی گروه های سلفی و مشایخ آنها صادر شده که تعجب و شگفتی بسیاری از به دنبال داشته است، اما شاید یکی از عجیب ترین این فتواها، فتوایی باشد که هیئت شرعی وابسته به گروه "جبهه النصره" در شهر حلب آن را صادر کرد.

براساس فتوای صادره از سوی این هیئت "کشتن شپش ها در محاسن مردان به این جهت که یکی از مخلوقات خداوند هستند، حرام اعلام و منع شده است".

هیئت شرعی حلب این فتوای خود را با انتشار بیانیه ای اینگونه توجیه کرده است:

"در محاسن برخی از برادران مسلمان که به تبعیت از سنت مبارک رسول الله (ص) اقدام به بلند کردن محاسن خود کرده اند، شپش های مبارکی ظاهر شده که دلیل آن کمبود و یا نبود آب در جبهه های نبرد به طور دائم و مستمر و بسنده کردن آنها به آن آب تنها برای گرفتن وضو است و این فضای مناسبی را برای رشد شپش ها فراهم کرده است.

در این راستا هیئت شرعی حلب به برادران مجاهد توصیه می کند که ریش های خود را به تبعیت از پیامبر (ص) با حنا رنگ کنند که موجب کاهش خارش ناشی از وجود شپش و کشته شدن آنها می شود که در محاسن آنها وجود دارد، چراکه این شپش ها از مخلوقات مومن خدا هستند."
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹۸
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
مسخره است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
حالم بهم خورد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
یعنی من عاشق این قسمتش شدم:
"این شپش ها از مخلوقات مومن خدا هستند." !!
و دیگر هیچ !!
روح
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
عجیبا قریبا «هزاران انسان بیگناه مخلوق خدا نبستند ای سلفی بی دین ومنحرف
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
خدای من !!!کشتن زن و مرد و بچه بی گناه درسته؟ اونا مخلوقات خدا نیستن؟؟؟؟؟؟
خدایا اینا دیگه کین؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
امان از حماقت!!!
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه جل الخالق
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
وای بر مردی که توی ریشهاش شپش باشه از بس کثیفه و بهداشت رعایت نمی کنه. همون بهتر که نکشی این شپشها را بذاری حال طرف را بگیرند.
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
احسنت! شپش ها را نکشید از مخلوقات مومن خدا هستند! اما بچه 13 ساله را به دلیل حمایت از اسد اعدام کنید!!
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
کشتن شپش ها در محاسن مردان به این جهت که یکی از مخلوقات خداوند هستند، حرام اعلام و منع شده است اما کشتن مردم سوریه حلال است!!!!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی