صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آمریکا ۲۱ سفارتخانه خود را تعطیل می‌کند

کد خبر: ۳۳۵۹۹۱
| |
6434 بازدید
آمریکا ۲۱ سفارتخانه خود را در کشورهای مختلف از روز یکشنبه تعطیل می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اسکای نیوز عربی، واشنگتن پست خبر داد که آمریکا از روز یکشنبه 21 سفارتخانه خود را که همگی هم در کشورهای عربی و اسلامی قرار دارند، تعطیل خواهد کرد.

پیشتر هم شبکه سی‌بی‌اس طی گزارشی مدعی شد که تعطیلی این سفارتخانه‌ها به دلیل نگرانی‌های امنیتی بابت نقشه القاعده برای حمله به این مراکز در خاور میانه و دیگر کشورهای مسلمان صورت گرفته است.

ماری هارف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در همین باره اعلام کرد: وزارت خارجه دستور داده است تا تعداد مشخصی از سفارتخانه‌های آمریکا در روز یکشنبه تعطیل باقی مانده یا ارائه خدمات خود را به حالت تعلیق درآورند. وی در ادامه افزود که مسائل امنیتی مقامات آمریکایی را به این اقدام پیشگیرانه مجبور ساخته است.سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از ارائه جزئیات بیشتر درباره این اقدامات امنیتی خودداری کرد.

با اندکی تحقیق در وبسایت وزارت خارجه آمریکا می‌توان متوجه شد که منظور مقامات آمریکایی تعطیلی سفارتخانه‌های ابوظبی، بغداد و مصر بوده است.

سی‌بی‌اس نیوز همچنین از بسته شدن سفارتخانه‌های آمریکا در بحرین، اسرائیل، اردن، کویت، لیبی، عمان، قطر، عربستان سعودی، یمن، افغانستان و بنگلادش خبر داد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین هدف از این اقدامات را محافظت از جان کارکنان سفارتخانه‌ها و افرادی اعلام کرد که قصد مراجعه به این مراکز را دارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟