آلمان بر تروريست بودن منافقين تاكيد كرد

کد خبر: ۳۳۵۲۶
| |
4079 بازدید
جديدترين گزارش اداره فدرال حمايت از قانون اساسي آلمان كه به تازگي منتشر شده است با تاييد تصميم‌هاي ديگر دولت‌هاي اروپايي، سازمان تروريستي مجاهدين خلق را گروهي ناميد كه هم‌چنان به فعاليت‌هاي تروريستي مشغول هستند.

در اين گزارش كه به تازگي در سايت اين اداره قرار گرفته آمده است: شوراي ملي مقاومت به عنوان شاخه سياسي اين گروه فعاليت‌هاي گسترده تبليغاتي انجام مي‌دهد و اقدام به جمع‌آوري پول و منابع مالي به صورت سازمان يافته مي‌كند و تعداد اندكي را نيز با استفاده از شيوه‌هاي تبليغاتي با خود همراه كرده است.

در اين گزارش ضمن اشاره به خودسوزي اعضا فريب خورده اين سازمان تروريستي آمده است:‌ افراد فريب خورده اين سازمان در زماني كه مريم رجوي ـ همسر رييس اين گروه ـ به جرم خرابكاري و فعاليت‌هاي غيرقانوني توسط پليس فرانسه دستگير شد، مجبور به خودسوزي شدند.

در 17 ژوئن سال 2003 دولت فرانسه محل اين گروهك را در حومه پاريس محاصره كرد و مريم رجوي را به همراه 150 نفر از ديگر افراد اين گروهك را بازداشت كرد و 9 ميليون دلار پول نقد نيز به همراه تعدادي سيستم‌هاي بسيار پيشرفته ارتباطي كه در امر جاسوسي مورد استفاده قرار مي‌گرفت را كشف و ضبط كرد.

در اين گزارش هم‌چنين به ابعاد برخي ديگر از فعاليت‌هاي تروريستي منافقين اشاره شده و آمده است:‌ اين گروه فعاليت‌هاي جاسوسي و اطلاعاتي زيادي با صدام داشته است و هنوز هم با وجود خلع سلاح توسط آمريكايي‌ها، در رفتار سياسي خود دست از خشونت برنداشته است؛ گفتني است در يك ماه اخير با وجود تلاش‌ها تبليغاتي زياد توسط سركردگان اين فرقه، صرف ده‌ها ميليون دلار هزينه و نيز استخدام چندين وكيل بين‌المللي توسط سران اين فرقه، دولت‌هاي كانادا و آمريكا در بازبيني مجدد، اين گروه تروريستي را مجددا در فهرست تروريستي خود قرار داده‌اند.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني هابيليان (خانواده شهداي ترور)، مشاور امنيت ملي عراق اعلام كرد كه منافقين تا 10 روز ديگر از عراق اخراج مي‌شوند.

سايت خبري الجوار عراق در خبري كوتاه به نقل از مشاور امنيت ملي عراق اعلام كرد: دولت عراق مصمم است منافقين را در مدت زمان مقرراز اين كشور اخراج كند.

بر اساس قانون اساسي عراق، منافقين كه جزو گروه‌هاي تروريستي موجود در عراق هستند نمي‌توانند در اين كشور به فعاليت و اقامت خود ادامه دهند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟