صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

به استقلال گل بزنم خوشحالي مي‌کنم

کد خبر: ۳۳۳۵۹۵
| |
8493 بازدید

مهاجم تيم فوتبال گسترش فولاد گفت: براي من فرقي نمي کند بازي اول مقابل استقلال باشد يا تيم ديگري.

ايمان موسوي درباره ديدار مقابل استقلال اظهارداشت: خواست خدا بوده است که در بازي اول مقابل استقلال قرار بگيريم. از نظر من فرقي ندارد بازي اول مقابل استقلال باشد يا تيم ديگري چون در هر صورت آماده هستيم و تنها هدفمان برد است.

به گزارش اوج ، وي درباره اينکه آيا انگيزه خاصي براي رويارويي با استقلال دارد؟ افزود: استقلال هم براي من مثل بقيه تيمها است و انگيزه خاصي ندارم. مي خواهمامسال نشان بدهم که يک فوروارد کامل هستم و لياقت حضور در جام جهاني را دارم. من حتي با امير قلعه نوعي هم مشکلي ندارم و اصلا از دست او ناراحت نيستم.

موسوي در پاسخ به اين سوال که اگر به استقلال گل بزند شادي مي کند؟ گفت: حتما شادي مي کنم. من براي تيمم با دل و جان بازي مي کنم و همه حواسم به گسترش فولاد است. من در هر تيمي باشم و هر وقت گل بزنم خوشحالي مي کنم. البته آنچه براي من بيشتر از همه چيز اهميت دارد موفقيت تيمم است و زياد با گلزني خودم فکر نمي کنم.

مهاجم فصل گذشته استقلال ادامه داد: من به خوبي نقاط ضعف و قوت دروازه بان و مدافعان استقلال را مي دانم و حتما اين مسايل را با خطيبي هم در ميان مي گذارم.

موسوي درخصوص مسيل مالي که با باشگاه استقلال برايش پيش آمد، گفت: من همه طلبم را بخشيدم. خيلي دوست داشتم در استقلال بمانم و همه تلاشم را هم کردم اما نشد. باشگاه به من گفت اگر مي خواهي رضايت نامه ات زود صادر شود طلبت را ببخش.من هم چون مي خواستم زودتر در تمرينات تيم جديدم شرکت کنم اين کار را انجام دادم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟