نگاه شما: توزیع کیسه شن بجای کود شیمیایی
کد خبر: ۳۳۳۱۹۲
| | 8156 بازدید
برنامه ی تلنگر کاری جالب از واحد مرکزی خبر سیمای استان لرستان می باشد که چهارشنبه هر هفته بر روی آنتن رفته و مسائل و مشکلات استان را با زبانی طنزآمیز گوشزد می کند.
چهارشنبه پنجم تیرماه در این برنامه گزارشی به همت آقای اکبری خبرنگار واحد مرکزی خبر در شهرستان الشتر تحت عنوان توزیع کیسه های شن بجای کودشیمیایی پخش شد که طی آن آقای کاکولوند کشاورز زحمت کش روستای کمرسیاه سفلی اظهار داشت که چند ماه پیش بعد از طی انجام آزمایش خاک متوجه شدم که زمین زراعی اینجانب برای بهبود عملکرد نیازمند کودشیمیایی سوپرفسفات تریپل می باشد که بعد از خرید کیسه های گران قیمت کود با آرم مخصوص وزارت جهادکشاورزی و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی متوجه شدم که کودهای مذکور شن بوده و به طرز ماهرانه ای با لعابی از کود مانند پوشیده شده بودند.
این کشاورز در ادامه گفت از عامل توزیع کننده تحت عنوان تقلب و کلاهبرداری در کسب در تعزیرات حکومتی لرستان شاکی شدم که پرونده اینجانب برای بررسی بیشتر به شعبه پنجم تعزیرات حکومتی خرم آباد ارجاع یافت(گفتنی است در شهرستان الشتر اداره تعزیرات حکومتی وجود ندارد) که تا روز پخش این گزارش هیچگونه نتیجه ای نگرفته ام و هر بار به بهانه ای دست بسر شده ام.
پخش این گزارش با وجود مخالفت های انجام گرفته شده باعث برآشفته شدن مسئولان سازمان جهادکشاورزی شده و بعد از کلی پیگیری به گفته ی آقای کریمی از کارشناسان سازمان توانستند مصاحبه ی انجام داده و از حیثیت خود دفاع نمایند.
این مصاحبه که در تاریخ پانزدهم تیرماه پخش شد،آقای کریمی از کشاورزان خواست تا کود مورد نیاز خود را بجای تهیه از افراد واسطه از طریق ادرات خدمات جهاد کشاورزی در سطح استان تأمین نمایند وی در ادامه بیان کرد عامل توزیع کود تقلبی توسط تعزیرات حکومتی شناسایی،دستگیر و روانه زندان شده است.
این در حالی است که آقای کاکولوند شاکی خصوصی پرونده رأی غیرقطعی شعبه پنجم تعزیرات حکومتی استان لرستان که در تاریخ هشتم تیرماه(سه روز بعد از پخش برنامه تلنگر) صادر شده بود را در اختیار خبرنگار قرار داده که طی آن آقای ه.اسدالهی متهم پرونده بعد از طی هفت خان رستم به گفته ی شاکی به مبلغ 29400000ریال در حق دولت و شاکی محکوم شده است و اظهارات آقای کریمی را خلاف واقع دانست و زندانی بودن متهم را از اساس تکذیب کرد.
لذا از مسئولان زحمت کش جهاد کشاورزی این انتظار می رود که نظارت خود را بر توزیع کنندگان کودشیمیایی افزایش داده و نقد منصفانه را با جان دل بپذیرند.
فرستنده: یاسر ایمانی مقدم
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


