صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زعفران طی سه روز، ۲۵۰هزار تومان گران شد!

کد خبر: ۳۳۲۸۲۸
| |
12322 بازدید
قیمت زعفران طی سه روز گذشته با افزایش ۲۵۰ هزار تومانی در بازارهای داخلی روبه‌رو شده است.

به گزارش تسنیم، غلامرضا میری نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: در حالی قیمت زعفران به دلایل نامشخصی توسط بازرگانان و تولیدکنندگان در بازارهای داخلی مشهد افزایش پیدا می‌کند که بی‌ثباتی قیمت باعث کاهش بازارهای صادراتی شده است.

میری افزود: در زمان حاضر هر کیلوگرم زعفران دسته سه میلیون و ۵۵۰ هزار تومان، پوشال چهار میلیون و ۳۵۰ هزار تومان، نگین پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و سرگل چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده است؛ این در حالی است که قیمت زعفران پوشال به چهار میلیون و ۸۰۰، نگین تا چهار میلیون و ۵۰۰ و سرگل تا چهار میلیون و ۶۵۰ تومان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: افزایش ۲۵۰ هزار تومانی قیمت زعفران باعث شده قیمت‌های زعفران تنها برای دو روز ثبات داشته باشد و نابسامانی موجود، بازارهای صادراتی را تحت تأثیر قرار دهد.

نایب رئیس شورای ملی زعفران ادامه داد: صادرات زعفران طی سه ماهه نخست سال جاری ۱۴.۵ درصد رشد وزنی داشته است.

میری تصریح کرد: زعفران‌های صادراتی به ۴۳ کشور صادر می‌شود و هنوز کشور جدیدی به جمع کشورهای خواهان زعفران ایران اضافه نشده است.

وی در پایان با اشاره به مشکلات موجود در ورود ارز به کشور یادآور شد: هرچند صادرات روند گذشته خود را دنبال می‌کند، اما برگشت پول به صادرکنندگان به کندی صورت می‌گیرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟