صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كفاشيان: بعضي از آنها دوبه‌هم‌زني مي‌كنند

کد خبر: ۳۳۲۶۶
| |
1334 بازدید

رييس فدراسيون فوتبال گفت: اعضاي كميته‌هاي فدراسيون براي گفت‌وگو با برنامه‌هاي تلويزيون بايد موافقت ما را داشته باشند.

علي كفاشيان در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: چندي قبل به روساي كميته‌هاي فدراسيون فوتبال ابلاغ كرده‌ايم كه براي گفت‌وگو با هر برنامه تلويزيوني بايد فدراسيون را در جريان بگذارند و اگرما موافقت كرديم آنها مي‌توانند در اين برنامه‌ها شركت كنند.

وي افزود: متاسفانه برخي از برنامه‌هاي تلويزيوني بي‌طرف نيستند و سعي مي‌كنند به هر نحوي كه شده كارهاي انجام شده را تخريب كنند و اين به ضرر يك نفر يا يك شخص نيست بلكه به ضرر كل ورزش و فوتبال كشور است.

كفاشيان با بيان اين كه فدراسيون فوتبال نقدپذير است، گفت: انتقاد ايراد ندارد. اصلا كار رسانه انتقاد است و ما هم در فدراسيون نقد پذير هستيم و به اعتقادمان اين انتقادها براي رفع ضعف‌ها انجام مي‌گيرد اما اين كه به 10 كار انجام شده بي‌توجه باشيم و دست بگذاريم روي كاري كه به هر دليلي به خوبي انجام نگرفته و به آن دامن بزنيم كار صحيح و درستي نيست.

وي افزود: بعضي از برنامه‌هاي تلويزيوني كارشان شده دو به هم زني و انجام كارهاي خاله زنكي! خيلي از افراد هم برنامه‌هاي خاله زنكي را دوست دارند اما اين كار درستي نيست. چرا برنامه‌هاي تلويزيون ايرادات فني را نمي‌گيرند. مگر ما با گفتن ضعف داوري‌ها در پي اصلاح آنها نرفتيم. اما متاسفانه بعضي از برنامه هاي تلويزيوني شيوه غلطي را در پيش گرفته‌اند. اين وقت رسانه را مي‌گيرد و در هيچ جاي دنيا مرسوم نيست. در كجا سراغ داريد كه وقتي نهادي تصميمي مي‌گيرد، رسانه‌اي بخواهد با گذاشتن نظرسنجي در آن تصميم‌گيري دخالت كند. اگر اين شيوه درست است پس مي‌شود اين سوال را طي يك نظرسنجي اعلام كرد كه شما با تلويزيون خصوصي موافقيد يا تلويزيون دولتي اما مي‌دانيم اين دخالت در تصميم‌گيري نهادي ديگر است.

كفاشيان ادامه داد: اگر اين برنامه‌هاي تلويزيوني ابزار در اختيار دارند ما هم ابزاري داريم كه بخواهيم از آن استفاده كنيم اما تنها خواسته‌مان اين است كه اصولي، منطقي و بي‌طرفانه برنامه‌ها را اجرا كنند. با اين حال مي‌بينيم كه فوتبال را مسخره مي‌كنند. مثلا در يك برنامه تلويزيوني سخنگوي اسبق فدراسيون گفته كه فدراسيون فعلي كاسه تكدي‌گري دستش گرفته است. گفتن اين جمله چه دردي از فوتبال دوا مي‌كند. اگر ايشان مي‌گفت كه كفاشيان دزد است و جايي پولي خورده من ناراحت نمي‌شدم اما اين كه فدراسيون را مسخره مي‌كنند عجيب است. ما در فدراسيون از صبح تا شب تلاش مي‌كنيم كه چرخ فوتبال بچرخد و اگر جايي هم مي‌گوييم مشكل مالي داريم به اين خاطر است كه مسوولان بالاتر در اين برهه حساس به ما كمك كنند.

كفاشيان افزود: چرا اين برنامه‌هاي تلويزيوني نمي‌آيند بين فدراسيون فعلي با فدراسيون هاي گذشته از ديگر زوايا مقايسه انجام دهند. مثلا چرا نمي‌آيند بگويند در فدراسيون‌هاي گذشته پنج ماه قبل از شروع رقابت‌هاي المپيك سرمربي انتخاب مي‌شد اما در فدراسيون فعلي دو سال و نيم قبل اين كار انجام گرفته است. چرا تعداد بازي‌هاي تداركاتي تيم ملي را با گذشته مقايسه نمي‌كنند.

وي در ادامه گفت‌وگو با ايسنا درباره اعتراض برخي باشگاه‌ها نسبت به درآمد مالي سازمان ليگ گفت: سازمان ليگ مجمع دارد و تمامي اسناد مالي اين سازمان مشخص است و هر باشگاهي حق دارد كه درباره وضعيت مالي سازمان ليگ از فدراسيون گزارشي بخواهد و ما هم زماني كه پول به دست‌مان رسيد اين پول را بين باشگاه‌ها تقسيم مي‌كنيم.

وي همچنين از واريز پول حق پخش تلويزيون توسط صدا و سيما به حساب فدراسيون فوتبال در چند روز آينده خبر داد.

كفاشيان درباره اعتراض مربيان باشگاهي بابت تعطيلي مداوم ليگ واينكه گفته مي‌شود باشگاه‌ها از اين به بعد تنها 48 تا 72 ساعت قبل از بازي‌هاي ملي بازيكنان‌شان را در اختيار تيم ملي قرار مي‌دهند، گفت: از تاج خواسته‌ام كه با گذاشتن جلساتي با حضور اعضاي كادر فني باشگاه‌ها و تيم ملي تعامل لازم ايجاد كند اما به هر حال هر تصميمي كه كميته تيم‌هاي ملي بگيرد لازم‌الاجراست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟