صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزارشی از یک خانواده نابغه ایرانی+تصاویر

کد خبر: ۳۳۲۳۵۴
| |
110007 بازدید
|
زهرا زبان انگلیسی و فارسی را به راحتی می‌خواند و می‌نویسد، جدول ضرب را کامل حفظ است، حدود یک جزء از قرآن را حفظ است و از هر موضوعی اطلاعاتی را برایت رو می‌کند.
 
  
به گزارش فارس به نقل از سایت شیرازه، آقای حبیب الله بناکار، کارمند بازنشسته سازمان حج و زیارت و همسر خانه دارش صاحب سه فرزند هستند که هر سه آنها ضریب هوشی بالایی دارند یا به روایتی نابغه هستند.

زهرا 6 ساله، ابوالفضل 4/5 ساله، امیر حمزه 2/5 ساله فرزندان نابغه آقای بناکار هستند.

زهرا زبان انگلیسی و فارسی را به راحتی می خواند و می نویسد، جدول ضرب را کامل حفظ است، حدود یک جزء از قرآن را حفظ است و از هر موضوعی اطلاعاتی را برایت رو می کند. خیلی شیطنت می کند، درست مثل دو برادر تیزهوش دیگرش که لحظه ای آرام نمی گیرند و مدام بالا و پائین می پرند.

برادر کوچک زهرا امیرحمزه 2/5 ساله، مقداری انگلیسی بلد است و اعداد را به خوبی می شناسد. تا لحظه ای که ما آنجا هستیم مدام با گوشی پدرش ور می رود و با آن کار می کند. امیر حمزه 2/5 ساله هم عکس می گیرد و هم شماره. برایمان آهنگ نیز پخش می کند.

برادر دیگر زهرا هم ابوالفضل حدود 100 لغت انگلیسی حفظ است، الفبای فارسی و انگلیسی را کامل بلد است و انگلیسی را به خوبی می خواند.

 

پدر بچه ها: نهنگ در استخر می میرد!

پدرش به خبرنگار شیرازه می گوید: اعتقادم این است که نهنگ در استخر می میرد! خدا را شکر فرزندان من سطح هوشی بالایی دارند. وضعیت آموزشی فسا مثل استخر است و مطمئناً نهنگ در استخر می میرد.

او در ادامه از مسئولین می خواهد فکری به حال امثال فرزندان او کنند که دارند در این فضا فدا می شوند.

حبیب الله بنا کار می گوید: از چهار سال پیش متوجه شدیم زهرا نابغه است. این خبر از شبکه های مختلف صدا و سیما شبکه یک، سه، پنج پخش شد.

هرجا مراجعه کردیم گفتند برای زیر سه سال برنامه ای نداریم/ از نروژ به ما زنگ زدند!

زمانی که اثبات شد آی کیو زهرا 165 است و همانطور که می دانید 140 به بالا نابغه خوانده می شود به جاهای مختلفی نامه نوشتم و کمک خواستم که از این استعداد خدادادی زیر نظر دولت استفاده شود تا در آینده برای مملکت مفید باشد، اما هر جا که مراجعه کردیم گفتند: ما در قبال بچه های زیر سه سال مسئول نیستیم. پدر زهرا می گوید «متاسفانه کسی به ما کمکی نکرده اما اگر می خواستم به راحتی کشورهای دیگر ما را می پذیرفتند. در این مورد حتی از نروژ به ما زنگ زدند!»

ضریب هوشی بالای زهرا هم کارگشا نیست!

حبیب الله ادامه می دهد: «به دکتر دوگانی نامه نوشتیم؛ ولی تاکنون نتیجه ای نگرفتیم. برای من هم شرایط فراهم نیست که بخواهیم به تهران یا شیراز مهاجرت کنیم. آقای بنا کار می گوید: خواهشم از مسئولین این است از لحاظ آموزشی فکری به حال بچه های نخبه کنند. برای ثبت نام زهرا به مدرسه شاهد مراجعه کرده ایم که سطح آموزشی آن قدری بالاتر است؛ آنها هم به جای اینکه خوشحال باشند که چنین نخبه قرار است به مدرسه آنها بیاید می گویند شرایط آن را نداریم و این جای تامل دارد.

داریم صحبت می کنیم که ابوالفضل می پرد وسط حرفمان و با زبان شیرین کودکانه اش می گوید: می خواهید برایتان نقاشی بکشم؟ می گوییم: بکش.

ابوالفضل می گوید: برایتان یک موجود عظیم الجثه می کشم. بلافاصله می گوید: نه، نه برایتان یک موجود عظیم الجثه تکامل یافته می کشم!

در 2/5 سالگی روزنامه می خواند

از یک سالگی فهمیدیم که این بچه با بچه های دیگر فرق دارد. مادر زهرا کوچولو این را می گوید. او آبان ماه سال 1385 دخترش را در بیمارستان شریعتی فسا به دنیا آورده. آن موقع او و شوهرش نمی دانستند فرزندشان در 2/5 سالگی یک روزنامه خوان حرفه ای خواهد شد.

داستان تیزهوشی زهرا از زمانی شروع شد که یک روز یعنی درست در سن یک و نیم سالگی، مادرش دست او را گرفت و به مهد کودک برد؛ ما روی یک نیمکت نشستیم. زهرا با کنجکاوی به اطرافش نگاه می کرد.

مربی مهد، شعری را که جلسه گذشته یاد داده بود با بچه ها تمرین می کرد. من خیلی اتفاقی سر این کلاس رفتم تا ببینم اگر خوب است زهرا را در آنجا ثبت نام کنم. هنوز هم زهرا آن شعر را از بر است.

معصومه فردای آن روز متوجه شد زهرا یک و نیم ساله، همان شعری را که معلم در مهد با بچه ها تمرین کرده حفظ است و می خواند: «تو ای که داده ای به من، زبان و پا و دست و سر، دو تا فرشته داده ای، به نام مادر و پدر...»

مادر جوان باورش نمی شد که زهرا با یک بار شنیدن شعر در کلاس آن را حفظ کرده باشد. داستان زندگی دختر بچه فسایی هم از همان روز ورق خورد. کم کم مادر زهرا متوجه شد دخترش از هوش خوبی برخوردار است. شاید هم دعاهای بی حد و اندازه ی پدرش نتیجه داده بود.

 در سفر حج خیلی دعا کردم

پدر زهرا با اصرار گزارشگر شیرازه می گوید: زمانی که همسرم باردار بود به سفر عمره رفتم. باورتان نمی شود. آن قدر دعا کردم و آن قدر از خدا خواستم تا اینکه با به دنیا آمدن زهرا حاجت روا شدم.

حبیب الله از خدا خواسته بود، صاحب فرزندی باهوش و سالم شود. این را زمانی فهمید که دخترش را برای گرفتن تست هوش پیش یکی از مشاوران شهرستان فسا برد. آن موقع زهرا دو سال بیشتر نداشت اما با واکنش هایش به سوالات تست هوش حاضران را متعجب کرده بود؛ از آقای مشاور گرفته تا پدرش!

«آقای مشاور یک سری تست از زهرا گرفت. بعد به هوش زهرا امتیاز 165 داد و گفت این بچه نابغه است»

حالا از آن روز مدت ها گذشته و در این فاصله زهرا به کمک مادرش توانسته یک دنیا چیز یاد بگیرد، همه حیوان ها را از روی عکس شان می شناسد و نامشان را می داند، 1000 لغت انگلیسی را حفظ کرده و می تواند تا 10000 بشمرد. البته کنار اینها مادرش نخواسته زهرا از قرآن خواندن هم عقب بماند. او کل سوره های قرآن را از رو می خواند. البته تصور نکنید این دختر بچه از یک سالگی هوش بالایش را به نمایش گذاشته است.

حبیب الله از 14 ماهگی دختربچه شیرین زبانش می گوید: در آن سن کم مادر زهرا به او رنگ ها و اشکال هندسی را یاد داده بود، و دخترم درباره ی هرکدام از رنگ ها و اشکال که از او می پرسیدند با لحن شیرین و بچه گانه اش توضیح می داد.

من دانشمند جهانم!

زهرا سوال های عجیب هم زیاد می پرسد، کافی است جلوی او بنشینید و از یک موضوع فنی صحبت کنید، دخترک بعد از تمام شدن حرف شما شروع می کند به پرسیدن مطالبی که در ذهنش علامت سوال ایجاد شده، و البته چندان عجیب هم نیست که ادعایش بزرگتر از سن و سالش باشد. ادعاهایی مثل «من دانشمند جهانم!».


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۶۷
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
خدا حفظشان کند، خدا شاهده اشک تو چشمام حلقه زد ، خدا خودش کمک کنه وگرنه مسئولی نداریم بابت شکوفا شدن این نوابغ شیرین.
رضا
|
-
|
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
دانش اگر در ثریا باشد ، مردمانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا می کنند.
رسول اکرم(ص)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
مرد حسابی چه ربطی داره!!!!!
احمدپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
اثبات بهره هوشی به ویژه در ایران کاریست غیر علمی و بعلاوه آنچه در مورد این اطفال گفته شده هیچ نشان باهوش بودن نیست وحداکثر به توانمندی حافظه مربوط است
پاسخ ها
کم سواد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
آقا شما در این زمینه متخصص هستید اگر جواب مثبت است از این کودکان تست بگیرید حتما این کار را بکنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
اما مطالبی که بیان کرده اند نشان از هوش بالای بچه ها دارد و لازم است هر چه زودتر فضای مناسبی برای پرورش آنها فراهم شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
بارک الله
امیدوارم در جهت تعالی باشد
مهدي مازيار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
به نظر من پدر محترمشون نابغه تر بوده:
کارمند بازنشسته سازمان حج و زیارت و سه فرزند زهرا 6 ساله، ابوالفضل 4/5 ساله، امیر حمزه 2/5 ساله
هر كسي جرأت نداره حتي به اين تعداد وتناسب سني فكر كنه چه برسه به عمل
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
اگر این سه فرزند و امثال این نابغه ها با پیگیری پدر و مادرهایشان حمایت شوند باور کنید مثل بسیاری از نابغه ها و مغز های این مملکت از طرف دولت حمایت نمیشوندو در اینده راهی خارج از ایران میشوند جایی که بدانند با این سرمایه ها چه کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
خدانگهدارشان باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
دختر من 6سال دارد فارسی وانگلیسی را می خواند.400لغت انگلیسی را هم حفظ است هم می خواند .هم می نویسد.نت موسیقی را می خواند و7اهنگ را می نوازد وجمع .تفریق را بلد است و تا صد را هم به انگلیسی وهم فارسی بلد است بخواند وبنویسد و... تازه من غصه دارم که دخترم چیزی بلد نیست...
بی کس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
جا اونا بودم میرفتم نروژ........
حكيم خراساني
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
واقعاحيفه اين استععدادهاي شگرف ونابغه بايران ودنيامعرفي نشن مسئولين محترم تا بدام صيادان شيطان صفت نيفتادن آنهاراجذب وحمايت كنيد:
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟