صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صندوق نوآورى و شكوفايى در گرو تصویب مجلس

کد خبر: ۳۳۲۲۳
| |
1744 بازدید

در صورت تصويب نهايى لايحه‌‏اى كه دولت به مجلس تقديم كرده است، صندوقى تحت عنوان صندوق نوآورى و شكوفايى با سرمايه اوليه سي‌هزار ميليارد ريال توسط دولت و به منظور مساعدت براى تجارى سازى نوآوري‌ها و اختراعات و شكوفاسازى و كاربردى كردن دانش ‌فنى و حمايت از پارك‌هاى علم و فناورى تاسيس مي‌شود.

به گزارش "ايلنا"، هيات وزيران با توجه به نقش شركت‌‏هاى دانش بنيان در تحقق اقتصاد دانش محور و به منظور بسترسازى مناسب براى تحكيم رقابت‌پذيرى و كمك به هدايت سرمايه‌‏‌هاى انسانى متخصص و نيز براى حمايت از شركت‌‏‌هاى دانش بنيان، لايحه حمايت از شركت‌هاى دانش بنيان و تجاري‌سازى نوآوري‌ها و اختراعات را بنا به پيشنهاد معاونت علمى و فناورى رياست جمهورى تصويب كرد و رئيس جمهور اين لايحه را براى طى مراحل قانونى تقديم مجلس كرده است.

بر اساس اين لايحه، شركت دانش بنيان شركتى خصوصى يا تعاونى است كه به منظور هم‌افزايى علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمى و اقتصادى شامل گسترش و كاربرد اختراع و نوآورى وتجاري‌سازى نتايج تحقيق و توسه شمال طراحى و توليد كالا و خدمات در حوزه فناوري‌هاى برتر و با ارزش افزوده فراوان به ويژه در توليد نرم‌افزار‌هاى مربوط تشكيل مي‌شود.

بر اين اساس، آيين‌نامه اجرايى اين قانون شامل شرايط اختصاصى شركت‌هاى دانش‌بنيان و نحوه تشخيص چگونگى راه‌اندازى و فعاليت، حمايت‌ها و كمك‌ها، ارزيابى و نظارت و نحوه انحلال آنها ظرف سه ماه پس از ابلاغ اين قانون به تصويب وزيران مي‌رسد.

اين لايحه چندي پيش با قيد يك فوريت تقديم مجلس شد كه فوريت آن راي نياورد و اكنون بطور عادي در دستور كار كميسيونهاي مجلس قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟