صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شکار 51 پیرزن از سوی گرگ‌های تاریکی

کد خبر: ۳۳۲۰۶۰
| |
5941 بازدید
گردانندگان باند گرگ‌ها در مشهد که در کوچه پس‌کوچه‌های تاریک از پیرزنان زورگیری می‌کردند در تجسس‌های ویژه پلیس دستگیر شدند.

به گزارش وطن امروز، رئیس‌پلیس خراسان‌رضوی که در کلانتری التیمور مشهد حضور داشت، گفت: چندین گزارش از زورگیری و سرقت‌های خشن از پیرزنان، پلیس را بر آن داشت تا به‌صورت ویژه‌ای برای پیگیری وارد عمل شود.

سردار بهمن امیری‌مقدم تصریح کرد: تیم‌های آگاهی پلیس مشهد در این عملیات با همکاری مردم 4 عضو اصلی باند گرگ‌ها را دستگیر کردند. وی در توضیح این زورگیری‌ها ادامه داد: این دزدان در کوچه‌های خلوت و تاریک با تهدید چاقو و قمه طلای این زنان را به زور سرقت کرده و متواری می‌شدند.

امیری‌مقدم افزود: در این عملیات 3 مالخر اموال دزدی نیز دستگیر شدند و متهمان به 51 سرقت خود اعتراف کردند.

رئیس‌پلیس خراسان رضوی تاکید کرد: طلافروشان به هیچ عنوان حق خرید و فروش طلاهای بدون فاکتور را ندارند و اگر خرید و فروشی انجام شود برخورد قانونی خواهد شد.

وی ادامه داد: شهروندانی که به این شیوه طعمه اعضای این باند شدند هر چه سریع‌تر برای پیگیری شکایت خود اقدام کنند، همچنین به شهروندان بویژه پیرزن‌ها توصیه می‌شود از همراه داشتن طلا بویژه مقدار زیاد خودداری کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟