صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کمالی: در پیروزی روحانی خیلی نقش داشتیم

کد خبر: ۳۳۱۹۶۱
| |
6056 بازدید
حسین کمالی، دبیرکل حزب اسلامی کار گفته: بعد از حمایت‌های آقایان هاشمی و خاتمی، مهم‌ترین عاملی که در انتخاب آقای روحانی نقش داشت، حمایت‌های جامعه کارگری بود.

به‌گزارش ایسنا، حسین کمالی در نشستی که از سوی شاخه جوانان این حزب برگزار شد، با بیان اینکه در روی کار آمدن دولت منتخب، حزب اسلامی کار و اصلاح‌طلبان نقش زیادی داشتند، گفته در این انتخابات خانه کارگر حدود سه میلیون رای تشکیلاتی خود را به حمایت از آقای روحانی اختصاص داد.

وی با بیان اینکه ما به‌دنبال هیچ‌گونه سهم‌خواهی از دولت یازدهم نیستیم گفته: ما در روی کار آمدن آقای روحانی تاثیرگذاری بسیاری داشته‌ایم. حتی صداوسیما نیز اعلام کرد که بعد از تاثیرگذاری آقایان هاشمی و خاتمی مهم‌ترین عاملی که در انتخاب آقای روحانی نقش داشت حمایت‌هایی بود که از سوی جامعه کارگری شکل گرفت.

کمالی در مورد شایعه‌هایی مبنی بر وزارتش گفته: در این مورد صحبت‌هایی انجام شده است ولی من اسامی سه نفر دیگر را پیشنهاد کرده‌ام.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار