صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تحریم های ایران داد سناتور فرانسوی را در آورد

کد خبر: ۳۳۱۹۰۱
| |
13988 بازدید

ایسنا نوشت:

رییس کمیته امور مالی سنای فرانسه تجدید نظر در تحریم‌های اعمال شده علیه ایران بر سر برنامه هسته‌ای‌اش را خواستار شد و تحریم جمهوری اسلامی را اقدامی بیهوده خواند.

فیلیپ مارینی، رییس کمیته امور مالی سنای فرانسه در مقاله‌ای که در هفته‌نامه "لوپوئن" فرانسه منتشر شد، به ممنوعیت شرکت‌های خودروسازی فرانسوی از جمله پژو سیتروئن در ایران اشاره کرد و تجدید نظر در این محدودیت‌ها را خواستار شد.

این سناتور فرانسوی با اشاره به فعالیت شرکت‌های فرانسوی در ایران خاطرنشان کرد که سیاست‌های خصمانه آمریکا در قبال ایران نباید به کشورهایی نظیر فرانسه اشاعه پیدا کند که از روابط اقتصادی محکمی با جمهوری اسلامی برخوردارند.

او هم‌چنین اعمال تحریم علیه کشوری بزرگ و قدرتمند مانند ایران که مرزهای مشترکی با کشورهای مخلف دارد را اقدامی بیهوده خواند.

در فوریه 2012 شرکت خودروسازی پژو سیتروئن تصمیم گرفت به تجارت با ایران پایان دهد و از این بابت از فروش سالانه نیم میلیون خودرو و درآمد حدودا یک و نیم میلیارد یورویی در سال گذشته محروم شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟