صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برخورد عاطفی با حاشیه‌نشین‌ها غلط است

کد خبر: ۳۳۱۹۰۰
| |
2841 بازدید

 عضو شورای شهر تهران با اعلام اینکه نباید کوچکترین خللی به حریم شهر وارد شود گفت:‌ طبق قانون حاشیه‌نشین‌ها بر خلاف قانون در حاشیه‌ شهرها مستقر شده‌اند لذا نباید با این افراد برخورد عاطفی کرد.

به گزارش تسنیم، محسن پیرهادی با بیان اینکه برای حل مشکل حاشیه‌نشینی طرح تفصیلی شهرها آماده شده است اظهار داشت: در ابتدا باید یک اقدام فرهنگی و اجتماعی در این زمینه انجام شود و موضوع حاشیه‌نشینی و آسیب‌زابودن آن را آنطور که هست بیان و آن را پدیده زشت برای زندگی شهری مطرح کنیم.

وی افزود: این بُعد، بعد نرم‌افزای این موضوع است و باید برای مدیران اصلی شهری و شهرداران و اعضای شورا و البته برای حاشیه‌نشین‌ها هم دغدغه شود.

پیرهادی تصریح کرد: نکته دومی که باید در این معضل اجتماعی مورد توجه قرار گیرد، قانونگرایی است به طوری که در این رابطه اگر قانون می‌گوید که افزایش حاشیه‌نشینی نباید صورت گیرد باید طبق قانون برخورد کنیم چرا که پذیرفته نیست منطقه‌ای با حاشیه‌نشین‌شدن مردم آن، جرم‌خیز شود و شهر تهران را هم مورد تاثیر قرار دهد.

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: باید حریم شهر تهران را حفظ کنیم و البته در این زمینه شهرداران مناطق نسبت به این موضوع با جدیت بیشتری مراقب باشند چرا که این موضوع تکلیف شهرداری هم هست و نباید کوچکترین خللی به حریم شهر وارد شود. وقتی حریم حفظ شد می‌توان حاشیه‌ را نیز کنترل کرد.

پیرهادی یادآور شد: یکی از موانعی که سر راه حل معضل حاشیه‌نشینی وجود دارد این است که برخی ها با این معضل از راه سیاسی و عاطفی برخورد می‌کنند که این اشتباه است، به عنوان مثال برخی رسانه‌ها گزارشاتی عاطفی از وضعیت حاشیه‌نشین‌ها تولید می‌کنند که این نوع، رفتارها برای برخوردهای قانونی مشکلاتی را ایجاد می‌کند چرا که اولین مقصر در این زمینه حاشیه‌نشین‌ها بودند که غیرقانونی وارد این مناطق شده‌اند.

وی اضافه کرد: باید این موضوع جا بیفتد که این حاشیه‌نشین‌ها اقدام غیرقانونی انجام دادند و کسی نباید نسبت به کمبود امکانات آنها ابراز هم‌دردی و دلسوزی داشته باشد چرا که این دلسوزی بی‌مورد است و البته باید آن را باید در تامین خانه برای آنها در جایی دیگر خرج کرد.

این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: البته به این نکته هم باید اذعان داشت که در آسیب‌های اجتماعی، قانون سست است به عنوان مثال در تکدی‌گری، قانون درست و حسابی نداریم و عاطفی برخورد می‌کنیم درحالی که جرم است و تعداد آنها رو به افزایش است. لذا در حاشیه‌نشینی اگر کسی خلاف قانون انجام می‌دهد باید از امکانات اجتماعی محروم شود و با آنها برخورد جدی شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟