صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازتاب شکست واليبال آلمان از ايران

کد خبر: ۳۳۱۶۹۶
| |
5435 بازدید
سايت واليبال آلمان از پيروزي ايران مقابل ژرمن‌ها در واليبال به عنوان پيروزي مردان مصمم ولاسکو ياد کرد.

سايت واليبال آلمان گزارشي از بازي شب گذشته در ورزشگاه آزادي منتشر کرد.

در اين مطلب عنوان شد تيم آلمان محکوم به باخت از ايران شد زيرا بازيکنان تيم ميزبان بسيار مصمم کار خود را در زمين دنبال کردند تا برنده از زمين خارج شوند.

اين سايت افزود: هينن تاکتيک‌هاي مختلفي در بازي با تيم ولاسکو به کار برد تا بلکه جلوي شکست را بگيرد که موفق نبود.

همچنين گزارشگر کانال دوم تلويزيون آلمان در برنامه 15 دقيقه‌اي که اختصاص به اين بازي داشت، از باخت تيم واليبال آلمان در ورزشگاه آزادي مقابل ايران که توسط ولاسکو هدايت مي‌شد، به عنوان يک شکست تلخ ياد کرد.

اين گزارشگر گفت: متاسفانه تيم واليبال از تيم قوي ايران باخت و با روياي رسيدن به مرحله نهايي ليگ جهاني وداع کرد.

روزنامه وست فليشه نيز در تحليلي از اين بازي نوشت: حدود 15 هزار نفر تماشاگر با پرشور و هيجان در ورزشگاه آزادي گرد هم آمدند تا تيم کشورشان را به برد مقابل آلمان ترغيب کنند. آنها به اين خواسته رسيدند. تيم ايران در حضور اين عده تماشاگر، جشني باشکوه راه انداخت.

اين روزنامه افزود: تيم آلمان در اين ميدان سخت سه بر صفر بازنده شد و بخت راهيابي به مرحله نهايي ليگ جهاني را از دست داد.

اين روزنامه افزود: تيم آلمان مي‌بايست از دو بازي در تهران شش امتياز کسب مي‌کرد که به مرحله نهايي برود. اما اين مهم تحقق نيافت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار