رکورد فروش بلیت یونیورسیاد شکسته شد
کد خبر: ۳۳۱۲۶۷
| | 2729 بازدید
تعداد بلیت های فروخته شده در مسابقات ورزشی دانشجویان جهان در روزسیه، رکورد جدیدی را به ثبت رساند.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به کازان، در روز اول مسابقات دانشجویان جهان در روسیه بیش از 551 هزار بلیت فروخته شد که در تاریخ مسابقات یونیورسیاد بی سابقه بود و رکورد جدیدی را به ثبت رساند.
قیمت بلیت ورزشگاه های محل برگزاری مسابقات جهانی دانشجویان، از 30 تا 300 روبل- معادل 3 تا 30 هزار تومان - است.
بلیت مراسم اختتامیه مسابقات از هم اکنون به طور کامل به فروش رفته و مسئولان برگزاری مسابقات از مردمی که خواهان بلیت این مراسم هستند خواسته اند که مراسم را در خانه و از طریق تلویزیون تماشا کنند.
استقبال مردم از مسابقات والیبال ساحلی و تنیس بیش از سایر رشته ها بوده است. یکی از مسئولان برگزاری مسابقات در این باره گفت: اگر هوا صاف و آفتابی باشد مردم استقبال بیشتری از مسابقات این دو رشته می کنند چون علاقه زیادی دارند.
در روزهای اخیر، شهر کازان شاهد بارش باران های موسمی شدیدی بوده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


